Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Είναι σε εξαιρετική φόρμα, παίζει πολύ καλά»

Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Είναι σε εξαιρετική φόρμα, παίζει πολύ καλά»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Η Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, σε ακόμη μία επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Eurolegue.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για τους φιλάθλους των Πρασίνων, για τις επιστροφές των τραυματιών, για το «τριφύλλι», αλλά και για τον Ματίας Λεσόρ που θα βρει για δεύτερη φορά ως αντίπαλο.

«Μετά από πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της Euroleague, αυτή είναι η ομάδα που έφτιαξαν, με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Ξέρω ότι οι οπαδοί θα με υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι καινούριο. Η ευχαρίστησή μου είναι να πηγαίνω πάντα και να βλέπω τους φίλους μου. Ακόμα και σήμερα, οπαδοί έρχονται στην προπόνηση για να με δουν. Η σχέση είναι αδιάσπαστη».

Για τις επιστροφές στο ρόστερ: «Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα δουλέψω με 3 πεντάρια. Ο Άλεκσα θα μείνει στο Βελιγράδι, είναι ακόμη πολύ νωρίς για εκείνον. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν, όλα είναι καλά».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία εξαιρετική φόρμα, παίζουν πολύ καλά. Το ξέρουμε ότι θα έχει τρομερή ατμόσφαιρα, μετά από πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της Euroleague, αυτή είναι η ομάδα που έφτιαξαν, με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Τα συζητήσαμε αυτά πριν το πρώτο μας παιχνίδι στο Βελιγράδι. Αξίζουν το σεβασμό μας, αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε την ευκαιρία μας να παίξουμε καλά».

Για τον Λεσόρ: «Ο Λεσόρ είναι ένας παίκτης που βάζει τα καλύτερα μπλοκ σε όλη την Euroleague και ανοίγεται αλλά έχει κορυφαίους περιφερειακούς γύρω του που τον βοηθούν να σκοράρει ένα εύκολο καλάθι και να είναι ότι ήταν με εμάς την περασμένη σεζόν».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024