Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λαρεντζάκης: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Λαρεντζάκης: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κάλεσε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό να βγάλουν αντίδραση, στον αυριανό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΣΕΦ, μετά τις δύο ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια στην Ισπανία, στη Euroleague.

«Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα. Έχει ταλέντο, έχει θέσεις και σκληράδα. Πρέπει ν’ αξιοποιήσουμε τον παράγοντα έδρα. Να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα,» υπογράμμισε ανάμεσα σε άλλα ο Λαρεντζάκης για το ματς με την ομάδα του λαού.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

«Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα, έχει ταλέντο, έχει θέσεις και σκληράδα σε αρκετές θέσεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, ότι πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα και πιστεύω θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να κερδίσουμε.

Η νίκη είναι νίκη, όπως και να έρθει μετράει το ίδιο. Είτε με μισό πόντο είτε με 20 πόντους. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες, θέλουμε να ξεκινήσουμε τα κερδοφόρα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε.

Εννοείται πως υπάρχει αυτοπεποίθηση, πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση. Εντάξει, δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς και από εκεί και πέρα το αυριανό είναι Θεωρώ ένα καλό ξεκίνημα για μια νέα αρχή νικών».

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024