Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες» – Τι είπε για τον Φαλ

Μπαρτζώκας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες» – Τι είπε για τον Φαλ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι, για τον τραυματισμό του Φαλ και τη βαθμολογική θέση των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 22η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στις εντυπώσει του από τους Ερυθρόλευκους, ενώ στάθηκε φυσικά και στον τραυματισμό του Μουστάφα Φαλ που θα απουσιάσει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Στην Ισπανία, στην ουσία πιστεύω ότι κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια, αυτό μας στοίχισε. Στην Μπαρτσελόνα ήταν ένα παιχνίδι που το χτυπήσαμε και πήγε στο σουτ. Η βαθμολογία, όμως, είναι αδυσώπητη, πρέπει να παίρνεις βαθμούς γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα και με αυτό το πρίσμα πρέπει να δούμε το ματς με τη Μακάμπι. Πρέπει να κερδίσουμε, αναγνωρίζοντας ότι είναι ένας πολύ ισχυρός διεκδικητής της 8άδας σίγουρα και πολύ πιθανά και του Final Four. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς τη δεδομένη χρονική στιγμή και με δεδομένο τα προβλήματα που έχουμε».

Για τον Ολυμπιακό: «Μου αρέσουν όλα στον Ολυμπιακό, είναι ένας φανταστικός σύλλογος. Μου αρέσουν οι φίλαθλοι, οι παίκτες, οι συνεργάτες μου, είναι όλα φοβερά. Απλώς, στις ομάδες και στον ανταγωνισμό σε αυτό το επίπεδο, υπάρχουν πάνω και κάτω και ο μόνος τρόπος να τα ξεπεράσεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις, να πιστεύεις στις ιδέες σου και να συνεχίσουμε όλοι μαζί να είμαστε ευσυνείδητοι, φιλότιμοι, φιλόδοξοι και να θέλουμε να δουλεύουμε συνέχεια. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αυτό κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες».

Για τον Μουστάφα Φαλ: «Μερικές φορές χρειάζεσαι και την τύχη, ο τραυματισμός του Φαλ, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με τον Μονακό, οπότε ήταν τραυματίας και με την ΑΕΚ και στα δύο επόμενα παιχνίδια. Ξέρετε πόσο σημαντικός είναι, αλλά γι αυτό πήραμε και άλλους παίκτες, για να αναπληρώσουμε το κενό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024