Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τηνΠαρί Σεν Ζερμέν υπέγραψε ο Γκαμπριέλ Μοσκάρδο, με την πρωτοπόρο της Ligue 1 ν’ ανακοινώνει την απόκτηση του, αλλά η μεταγραφή δεν αποκλείεται να «ναυαγήσει», καθώς η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν έχει πληρώσει ακόμη τα 20 εκατ. ευρώ της συμφωνίας.
Ο 18χρονος αμυντικός μέσος μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τραυματίστηκε σοβαρά, θα μείνει για πέντε μήνες εκτός δράσης και η Παρί κάνει δεύτερες σκέψεις για τη μεταγραφή του, προκαλώντας την οργή του νέου προέδρου της Κορίνθιανς, Αουγκούστο Μέλο, ο οποίος έστειλε μήνυμα στο Παρίσι.
«Τους είπα πως αν ανησυχούν να στείλουν πίσω τον Γκάμπι. Εδώ θα αποθεραπευτεί και θα βρούμε άλλη ομάδα, καθώς έχουμε κι άλλες προτάσεις. Το παιδί είναι μεγάλο ταλέντο και δεν αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά. Η Παρί πρέπει να πληρώσει τώρα, αλλιώς η μεταγραφή θα ακυρωθεί και θα τον δώσουμε αλλού και μάλιστα με περισσότερα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.
Με τρεις ισοπαλίες ξεκίνησε το κυριακάτικο πρόγραμμα της Premier League στα Πάλας – Έβερτον (2-2), Μπέρνλι – Βίλα (2-2) και Φόρεστ – Νιούκαστλ (1-1), σε ματς που οι… εμπλεκόμενοι είχαν ευκαιρίες να «καθαρίσουν» ή έστω να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τους στόχους τους.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας έμπνευση και κίνητρο για τους νέους αθλητές.