Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΝΒΑ All Star Game: Στο «Skills Challenge» ο Γουεμπανιάμα

ΝΒΑ All Star Game: Στο «Skills Challenge» ο Γουεμπανιάμα

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει για άλλη μία φορά την τεχνική του κατάρτιση στο «Skills Challenge» του All Star Game του ΝΒΑ

Το ΝΒΑ κινείται στους ρυθμούς του Βίκτορ Γουεμπανιάμα πολύ πριν ο ίδιος κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφαία μπασκετική Λίγκα και ήδη από την πρώτη του σεζόν εντυπωσιάζει με το κοινό να είναι με το μέρος του και να τον στηρίζει.

Ο Γουεμπανιάμα, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει για άλλη μία φορά την τεχνική του κατάρτιση στο «Skills Challenge» του All Star Game του ΝΒΑ, όπου αναμένεται να συμμετάσχει. Ο Γάλλος σταρ, είναι γνωστός για την ικανότητά του στην ντρίμπλα παρά το ύψος του, επομένως έχει τις… ελπίδες του ώστε να κερδίσει.

Θυμίζουμε πως το All Star Game του NBA θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου. Το «Skills Challenge» είναι γνωστό για τη συμμετοχή κοντών και ψηλών, ενώ αρκετές φορές έχουν κερδίσει οι τελευταίοι, όπως για παράδειγμα ο Ντομάντας Σαμπόνις, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αλλά και ο Καρλ-Άντονι Τάουνς.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024