Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Δραματική έκκληση της αδελφής του Μπάμπη - Οι τρεις μάρτυρες «κλειδί»

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Δραματική έκκληση της αδελφής του Μπάμπη – Οι τρεις μάρτυρες «κλειδί»

Κομβικής σημασίας οι μαρτυρίες 3 ατόμων που συνομίλησαν με τον κρεοπώλη κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονο αγνοούμενο στο Μεσολόγγι, με την υπόθεση να έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται για ενδέκατη ημέρα και στις επιχειρήσεις συμμετέχουν drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες.

Οι Αρχές συνθέτουν το παζλ της εξαφάνισης του Μπάμπη, ξεψαχνίζοντας το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη. Μηνύματα και συνομιλίες που ο ίδιος φέρεται να έσβησε λίγο μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.

Ο Μπάμπης και ο κρεοπώλης είχαν έναν κοινό γνωστό με τον οποίο 0 31χρονος πήγαινε συχνά για καφέ ή κυνήγι, όπως υποστηρίζει η αδελφή του αγνοούμενου

Οι αντιφάσεις και οι ασάφειες που έχουν διαπιστωθεί προβληματίζουν με τους στενούς συγγενείς του Μπάμπη, οι οποίοι συνδέουν την υπόθεση με το χρέος των 17.000 ευρώ, που όπως υποστηρίζουν του χρωστούσε ο κρεοπώλης.

Τρεις μάρτυρες κλειδί

Εδώ και δύο μέρες οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη, επικεντρώθηκαν στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο, μια τεράστια περιοχή με βάλτους και ένα φωτοβολταϊκό πάρκο, όπου υπάρχει κάμερα που κατέγραψε το αυτοκίνητο του κρεοπώλη, λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του 31χρονου, ο βασικός ύποπτος ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών. Ακόμα ισχυρίστηκε ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν του είπε με ποιον. Ωστόσο, ο αγνοούμενος δεν ήταν ντυμένος για κυνήγι.  Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά έχει σβήσει την έντονη μεταξύ τους συνομιλία.

«Ο άνθρωπος που είναι στο κάδρο έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια», σημείωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και χωρίς να κρύβει την ανησυχία του ανέφερε πως θεωρεί ότι «κάτι κακό έχει συμβεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, κομβικής σημασίας είναι «οι μαρτυρίες τριών ατόμων που βρέθηκαν μαζί με τον άνθρωπο που είναι στο κάδρο κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης και συνομίλησαν μαζί του».

Πρόσθεσε δε ότι «αναμένεται να ανακτηθούν περισσότερα στοιχεία από το κινητό του» και ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει φως σε αυτή την υπόθεση.

«Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στη μητέρα μας»

Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, υπάρχει ένα πρόσωπο «μυστήριο», το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου. Όπως αναφέρει στο Μega η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης.

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πώς, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ».

Όπως ανέφερε η ίδια, ο αδερφός της και ο κρεοπώλης είχαν έναν κοινό γνωστό. Όπως είπε, όταν ο Μπάμπης επισκεπτόταν το Μεσολόγγι – για ένα μικρό χρονικό διάστημα – πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με αυτόν τον κοινό γνωστό.

Η αδερφή του Μπάμπη δήλωσε, πως προσπαθεί να μάθει τι συνέβη στον αδερφό της.

«Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του 30χρονου να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024