Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καλλιακμάνης: «Πρόσωπο - μυστήριο μπορεί να δώσει λύση» στο θρίλερ του Μεσολογγίου

Γιώργος Καλλιακμάνης: «Πρόσωπο – μυστήριο μπορεί να δώσει λύση» στο θρίλερ του Μεσολογγίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών στην περιοχή του Μεσολογγίου ενώ ένα «πρόσωπο – μυστήριο» ίσως να φωτίσει την υπόθεση.

Για δέκατη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών στην περιοχή του Μεσολογγίου, για την εύρεση του 31χρονου Μπάμπη. Η αστυνομία συνεχίζει να «χτενίζει» συγκεκριμένη περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο που η κάμερα είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο του 50χρονου φίλου του, το βράδυ της εξαφάνισης.

O 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πέσει σε αντιφάσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης πως οι στα ερωτήματα που του απευθύνουν οι αστυνομικοί προβάλλει «αστείες» δικαιολογίες.

Νέο πρόσωπο που «προφανώς γνωρίζει» τον Μπάμπη και τον 51χρονο κρεοπώλη

Στο μεταξύ για «πρόσωπο – μυστήριο» που μπορεί να δώσει τη λύση στην υπόθεση εξαφάνισης αναφέρθηκε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Η αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη κορυφώνεται

«Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση», είπε (ALPHA) ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας και πρόσθεσε ότι δεν αναφέρεται στον 50χρονο κρεοπώλη αλλά σε ένα νέο πρόσωπο που «προφανώς γνωρίζει και τους δύο».

Σημειώσει πως «το σημαντικό τώρα είναι να βρεθεί ο Μπάμπης, ζωντανός ή νεκρός. Αν βρεθεί ζωντανός, θα είναι όλα καλά. Αν βρεθεί νεκρός, όμως, τότε θα μιλάμε για έγκλημα. Πέρα από αυτό, τα ψηφιακά ίχνη θα βοηθήσουν – ακόμα και αν δεν βρεθεί κάποιο πτώμα – για να υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα ή εντάλματα σύλληψης».

Συνεχίζονται οι έρευνες, μεγαλώνει η ανησυχία

Με την αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη να κορυφώνεται drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δεν έκρυψε την ανησυχία του (MEGA) σημειώνοντας πως «η υπόθεση φωνάζει εκκωφαντικά». Εξέφρασε την ανησυχία του ίδιου και της οικογένειάς του «γιατί είναι κάποια πράγματα που είναι σημαντικά και ο άνθρωπος που βρίσκεται στο ‘’κάδρο’’ θα πρέπει να ανακαλέσει στην μνήμη του κάποια πράγματα».

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι οικείοι του

Κι ενώ οι δυνάμεις και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή, οι Αρχές εστιάζουν στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 31χρονος κυνηγός με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών. Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, ο 31χρονος ζητούσε πίσω το ποσό των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

Έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη

Την ίδια στιγμή ώρες αγωνίας βιώνουν οι οικείοι του 31χρονου αγνοούμενου, με την αδερφή του να αναφέρει (MEGA) πως ο 31χρονος είχε αναφέρει τόσο στη μητέρα του όσο και σε στενό του φίλο πως διεκδικούσε τα χρήματα που του χρωστούσε ο 50χρονος.

Η αδερφή του 31χρονου απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφού της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024