Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναζητούν στοιχεία για τον Μπάμπη στη λιμνοθάλασσα Ευηνοχωρίου

Αναζητούν στοιχεία για τον Μπάμπη στη λιμνοθάλασσα Ευηνοχωρίου

Νέα στοιχεία για τη συγκεκριμένη περιοχή φέρεται πως έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί που ερευνούν την εξαφάνιση του 31χρονου.

Σε θρίλερ χωρίς τέλος έχει μετατραπεί η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη από τις εξελίξεις.

Την ώρα που ο 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν ξανά την περιοχή της λιμνοθάλασσας του Ευηνοχωρίου.

Όπως φαίνεται, το μεσημέρι της Παρασκευής εντόπισαν κάποια στοιχεία σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα σε καλαμιές, τα οποία μετέφεραν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Βούτηξε δύτης

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου προσέλαβε επαγγελματία δύτη, ο οποίος έχει εμπειρία από αντίστοιχες περιπτώσεις και θα αναλάβει να ερευνήσει περιοχές της λιμνοθάλασσας του Ευηνοχωρίου.

Οι έρευνες ξεκίνησαν την Παρασκευή, όμως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν δεν άφησαν περιθώριο για συμπεράσματα, και επαναλαμβάνονται σήμερα, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιο στοιχείο για την υπόθεση.

Τα μηνύματα που διέγραψε ο κρεοπώλης

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών -που έχουν αναλάβει την υπόθεση- αναμένεται να καλέσουν ξανά για εξηγήσεις τον 50χρονο κρεοπώλη, καθώς φαίνεται πως έχουν ανακτηθεί κάποια από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον αγνοούμενο.

Σε ένα από τα μηνύματά του προς τον 50χρονο, ο 31χρονος αγνοούμενος έγραφε: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Στο μήνυμα αυτό, ο 31χρονος αναφερόταν στις 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον 50χρονο κρεοπώλη. Σύμφωνα με τους συγγενείς του Μπάμπη ο κρεοπώλης δεν επέστρεψε ποτέ τα χρήματα αυτά, την ώρα που ο 50χρονος κάνει λόγο για 7.000 ευρώ τα οποία του είχε δώσει πίσω.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος είχε διαγράψει το συγκεκριμένο μήνυμα από το κινητό του, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ανακτήσουν μέσα από το cloud.

Παράλληλα, ο ισχυρισμός του 50χρονου ότι δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, φαίνεται πως καταρρίπτεται από την έρευνα των Αρχών. Από τις απαντήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη ώρα από τις 20:40 έως τις 21:41, που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το τηλέφωνο.

Επίσης, το επίμαχο χρονικό διάστημα της εξαφάνισης του 31χρονου ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024