Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατριχιάζει ο Γιώργος Δασκαλάκης - «Καρκίνε έκανες καλή δουλειά, αλλά η μάνα μου δεν...»

Ανατριχιάζει ο Γιώργος Δασκαλάκης – «Καρκίνε έκανες καλή δουλειά, αλλά η μάνα μου δεν…»

Με μια ανατριχιαστική ανάρτηση ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης ενημέρωσε τους θαυμαστές του για τη γενναία μάχη του με τον καρκίνο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ήταν την Κυριακή που έκανε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φορά ένα γυναικείο μπουφάν, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά από την ασθένεια και έδωσε μια υπόσχεση.

«Καλή και ευλογημένη Κυριακή να έχουμε Αγάπες μου!!! Ποιος θα μου έλεγε ότι θα χωρούσα σε γυναικείο μπουφάν από το κοριτσάκι μου… Π@@@@Η καρκίνε έκανες Καλή δουλειά μέχρι τώρα… Αλλά τη τελευταία λέξη θα τη πω εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου!!! Πάντως η μάνα μου δε θάψει και δεύτερο παιδί!!! Υπόσχεση… Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!! ΑΜΗΝ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Ήταν πριν από λίγο καιρό που ο Γιώργος Δασκαλάκης έστελνε ένα συγκλονιστικό μήνυμα, αναρτώντας μια φωτογραφία που έδειχνε πως είναι το σώμα του από τις εγχειρήσεις και τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται τακτικά.

Η συγκλονιστική ανάρτηση

«Καλημέρα αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι, χωρίς φίλτρα… δείτε με… μπορεί να έχουν τσακίσει το κορμάκι μου οι δεκάδες εγχειρήσεις, ο π***της ο καρκίνος, να είμαι ανήμπορος και να είμαι με μπαστούνι και μελανιασμένος από τις εκατοντάδες ενέσεις που βάζω καθημερινά, αλλά νοιώθω πιο όμορφος και δυνατός από ποτέ!!!

«Και μια φιλική συμβουλή με αγάπη προς κάποιους επώνυμους που βλέπω εδώ και καιρό να λένε ότι πέρασαν καρκίνο, έκαναν χημειοθεραπείες, αλλά δεν κατάλαβε κάνεις από την οικογένεια τους τίποτα… δεν έπεσαν μαλλιά… δεν πονούσανε… δουλεύανε κανονικά… Έλα ρε μάγκες αλήθεια; Απλά και μονο επειδή έχουν τα ΜΜΕ να το πουν και να διαφημίσουν κάποια πρεμιέρα τους…

Εμείς είμαστε μα***ες δλδ που ταλαιπωρούμε όλους τους γύρω μας… Αν σας χτυπήσει την πόρτα αυτό το θηρίο, τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε… Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν φωνή δημοσιότητας και είναι πραγματικά ΗΡΩΕΣ και παλεύουν ταπεινά, τίμια και σιωπηλά και αυτό το βλέπει ο παντοδύναμος ΘΕΟΣ!!!.», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και ολοκλήρωσε την μακροσκελή ανάρτησή του με την εξής ευχή: «Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ»

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024