Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Τσορτέκης για τη σκηνή του φινάλε στο Maestro

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Τσορτέκης για τη σκηνή του φινάλε στο Maestro

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την πορεία του και τη σημαντική διάκριση του Maestro.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Κάλλια Καστάνη.

«Καμία πόρτα δεν άνοιξε σε καμία δεύτερη στιγμή. Όλα τα πράγματα συμβαίνουν όταν πρέπει να συμβούν. Επομένως δεν υπάρχει κανένα “αχ” παρά μόνο η απόλυτη ικανοποίηση από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Στις πρώτες μου δουλειές, όχι μόνο δε ζητούσα χρήματα, αλλά δε μου δίνανε κιόλας, οπότε δεν έπαιρνα. Ήταν πολύ απλά τα πράγματα. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί ως κάτι.

Δεν πήγαινα όμως να ζητήσω έναν ρόλο γιατί στη σκέψη μου είχα τρομερή αγωνία για το αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ

Δηλαδή, αυτό που κάνω πάνω στη σκηνή, εγώ και ο καθένας μας, δεν έχει οικονομικό ισοζύγιο για να μπορέσει να ισορροπήσει. Δεν εκτιμάται ως κάτι. Με τράβαγε να το κάνω, γι’ αυτό και το ακολουθούσα. Οπότε, έλυνα από αλλού τα οικονομικά για να μπορώ να ασχολούμαι με αυτό σαν να τα έχω όλα λυμένα.

Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο για να ζητήσω έναν ρόλο. Αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα να διεκδικήσω ή να ζητήσω έναν ρόλο, τη στιγμή που κάποιος μου πρότεινε έναν ρόλο, εγώ θα τον αποδεχόμουν, όπως και έκανα όλα τα χρόνια. Δεν πήγαινα όμως να ζητήσω έναν ρόλο γιατί στη σκέψη μου είχα τρομερή αγωνία για το αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τσορτέκης για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσορτέκης.

«Μια διάκριση τέτοιας τάξης είναι πολύ σημαντική»

Αναφορικά με το γεγονός ότι το Maestro ήταν η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix, ο Γιάννης Τσορτέκης έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική διάκριση.

«Μια διάκριση τέτοιας τάξης είναι πολύ σημαντική. Πρώτα για τον Χριστόφορο που έχει εμπνευστεί και φτιάξει όλο αυτό, για εμάς, αλλά και για τη χώρα. Η επιβεβαίωση και η επιβράβευση που επιστρέφει πίσω από αυτό σε κάνει να λες ότι “κάτι έκανες”… Θα επιστέψω στον δεύτερο κύκλο του Maestro. Στην τελευταία σκηνή χρειάστηκε να μείνω 40 λεπτά κάτω από το νερό. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν δεμένος κάτω από το νερό χωρίς μάσκα, με τα μάτια ανοιχτά, 40 λεπτά. Ένιωθα όμως πολύ ασφαλής γιατί ήμασταν πολλοί άνθρωποι εκεί κάτω».

Τέλος, για τα παιδιά του και το πως εκείνα αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι πλέον είναι αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό, ο Γιάννης Τσορτέκης δήλωσε πως δεν έκανε τίποτα στην άκρη.

«Φυσικά και ήμουν παρών στο μεγάλωμα των παιδιών μου και το χάρηκα. Δεν έκανα τίποτα στην άκρη. Εννοείται ότι τα παιδιά με αφορούσαν και με αφορούν αλλιώς δε θα συνέβαινε τίποτα. Ασχολούμαι μόνο με ό,τι με αφορά και με κάνει να νιώθω ήρεμος και χαρούμενος. Για τα παιδιά μου όλα είναι ισορροπημένα. Ευχάριστα βιώνουν και δέχονται την αναγνωρισιμότητά μου. Όταν το βιώνουν δυσάρεστα, το βιώνω κι εγώ δυσάρεστα. Μια χαρά είναι όλα».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024