Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κολωνός: Σε οίκο ανοχής είχε μετατρέψει το διαμέρισμά της η 31χρονη - Πώς δρούσε το κύκλωμα

Κολωνός: Σε οίκο ανοχής είχε μετατρέψει το διαμέρισμά της η 31χρονη – Πώς δρούσε το κύκλωμα

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, από το καλοκαίρι το διαμέρισμα της 31χρονης επισκέπτονταν ανήλικα κορίτσια, τα οποία δεν είχε ξαναδεί κανείς στην πολυκατοικία.

Όλο και περισσότερες φρικιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το πως λειτουργούσε το κύκλωμα μαστροπείας που εκπόρνευε ανήλικα κορίτσια.

Βασικό ρόλο στην οργάνωση φαίνεται να έχει παίξει η Λορέλα Κ., μια 31χρονη από την Αλβανία η οποία είχε δημιουργήσει «φιλική σχέση» με μια 15χρονη και βρήκε πελάτες λαμβάνοντας ένα ποσοστό από τις «αμοιβές».

Η 31χρονη, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, συνελήφθη χθες στο σπίτι της στον Κολωνό όπου κάποιοι γείτονές της είχαν αντιληφθεί τις «περίεργες» επαφές που είχε με μαθήτριες της περιοχής.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, από το καλοκαίρι το διαμέρισμα της 31χρονης επισκέπτονταν ανήλικα κορίτσια, τα οποία δεν είχε ξαναδεί κανείς στην πολυκατοικία.

Η 31χρονη έχει συστηθεί στη γειτονιά ως αισθητικός και έχει κλείσει ραντεβού στο σπίτι της με «πελάτες» για να τους εκμεταλλευτεί

«Έχει έναν γιο. Τον έχω δει να τον φέρνουν εδώ. Το φέρνει και το πάει στη μάνα της. Έρχονταν πολλά κορίτσια στο σπίτι, δεν ξέρω πόσο χρονών ήταν, αλλά ήταν μικρά. Σίγουρα κάτω των 18. Είχα δει δύο-τρεις κοπέλες, γύρω στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ήρθαν», λέει στο αλβανικό μέσο Shqiptarja, γείτονας της 31χρονης, καθώς επισημαίνει ότι στο διαμέρισμα έμενε ο σύντροφός της που συνελήφθη πριν λίγα χρόνια για ναρκωτικά.

«Εδώ έμενε και ο σύντροφός της. Όμως συνελήφθη για ναρκωτικά. πριν 3-4 χρόνια. Δεν περίμενα όλα όσα έμαθα για τα παιδιά και τους δασκάλους. Το είδα στην τηλεόραση και ξαφνιάστηκα».

Ποια είναι η 31χρονη μαστροπός

Μαζί με την 31χρονη συνελήφθησαν δύο Έλληνες πολίτες με την κατηγορία του βιασμού και της εμπορίας ανθρώπων.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν η 31χρονη, ο 34χρονος Σ. Ν., ο 55χρονος Δ.Π., αφού κατηγορούνται για διακίνηση ανηλίκων.

Η αστυνομία αναφέρει ότι η 31χρονη κατηγορείται ότι βρήκε ανήλικα κορίτσια και τα προώθησε σε δύο Έλληνες πολίτες που αρχικά είχαν σεξουαλικές σχέσεις με τις ανήλικες πολλές φορές, ατομικά και ομαδικά, και στη συνέχεια δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους σε πορνογραφικούς ιστότοπους όταν τελείωναν ερωτικές συναντήσεις. Οι ανήλικες πραγματοποιούσαν σεξουαλικές σχέσεις με διάφορους πελάτες έναντι χρηματικών ποσών.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 συναντήσεις μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών όπου διάφοροι βιαστές είχαν πληρώσει το ποσό των 100 ευρώ ο καθένας για να συνευρεθούν ερωτικά μαζί τους.

Αν και η 31χρονη αρνείται τις κατηγορίες, έχει τεθεί υπό κράτηση και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο μαζί με δύο Έλληνες πολίτες που κατηγορούνται μαζί της για διακίνηση ανηλίκων για οικονομικό όφελος.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024