Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κολωνός: Ακόμη έξι κατηγορούμενοι στη δικογραφία για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων

Κολωνός: Ακόμη έξι κατηγορούμενοι στη δικογραφία για την υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων

Οι συλλήψεις και οι κατηγορίες - «Κανένας κατηγορούμενος δεν μπορεί να μιλήσει για συναίνεση σε τέτοιες ηλικίες» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλά για τη νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό -με «εγκεφάλους» μία 31χρονη και έναν 34χρονο φίλο της από την Εκάλη- και οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, έβρισκε πελάτες σε μια 15χρονη, ενώ η ίδια λάμβανε ποσοστά από τις αμοιβές της. Μάλιστα αυτό συνέβαινε από τις αρχές του 2022.

«Κανένας κατηγορούμενος δεν μπορεί να μιλήσει για συναίνεση όταν μιλάμε για τέτοιες ηλικίες»

Σε ό,τι αφορά τον 34χρονο, φρόντιζε να βρίσκει τόσο στην 15χρονη, όσο και σε μια 17χρονη φίλη της, πλούσιους πελάτες. Επιπλέον, τις φωτογράφισε με τα εσώρουχα και ανάρτησε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδα μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι συλλήψεις και οι κατηγορίες

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πώς «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στο Mega για την υπόθεση ανέφερε τα εξής:

«Το καλοκαίρι έφτασε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για μία από τις κοπέλες που φαίνεται να είχε συνευρεθεί με έναν από τους κατηγορούμενους. Μάλιστα, μέλος της οικογένειάς της το αντιλήφθηκε και έτσι ξεκίνησε η έρευνα. Φτάσαμε στους κατηγορούμενους και προέκυψαν και τρία εντάλματα και οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν και άλλοι 6 κατηγορούμενοι στη δικογραφία, αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα μπορεί να είναι οι δράστες και πόσα τα θύματα. Υπάρχουν πράξεις που έγιναν όταν τα κορίτσια όταν ήταν κάτω από 15 ετών. Κανένας κατηγορούμενος δεν μπορεί να μιλήσει για συναίνεση όταν μιλάμε για τέτοιες ηλικίες. Η αστυνομία θα ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024