Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μαστροπός, ο φωτογράφος και ο πελάτης - Το κύκλωμα που εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία

Η μαστροπός, ο φωτογράφος και ο πελάτης – Το κύκλωμα που εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και άλλα έξι άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται που στο φως τη δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία.

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να έχει 31χρονη Λ.Κ από τον Κολωνό με καταγωγή από την Αλβανία η οποία έβρισκε πελάτες σε μια 15χρονη προκειμένου να εκδίδεται ενώ λάμβανε και μέρος των χρημάτων από την αμοιβή των ερωτικών ραντεβού.

Η 31χρονη που εξωθούσε στην πορνεία 15χρονη

Τα ηλεκτρονικά ραντεβού

Παράλληλα ο 34χρονος Σ.Ν. φίλος της 31χρονης από την Εκάλη, ήρθε σε επαφή με την ανήλικη και με μια 17χρονη φίλη της και τους υποσχέθηκε να της βοηθήσει να βρίσκουν πλούσιους πελάτες για ερωτικά ραντεβού με πληρωμή. Μάλιστα τις φωτογράφισε με τα εσώρουχα και ανάρτησε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδα μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 55χρονος στον Κορυδαλλό οποίος φέρεται ως πελάτης το καλοκαίρι του 2023 να είχε πραγματοποιήσει ερωτικά ραντεβού με τα κορίτσια καταβάλλοντας 100 ευρώ στο καθένα.

Βαριές κατηγορίες

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται  – κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και άλλα έξι άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024