Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε και λήστεψε 15χρονο - Συνελήφθη ένας 14χρονος

Ηλιούπολη: Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε και λήστεψε 15χρονο – Συνελήφθη ένας 14χρονος

Χτυπούσαν το θύμα τους με γροθιές στο πρόσωπο, για να του κλέψουν... το μπουφάν

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ηλιούπολη, όταν έφτασε ενημέρωση στην Αστυνομία για επίθεση, ξυλοδαρμό και ληστεία σε βάρος 15χρονου από ομάδα ανηλίκων. Από τις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 14χρονος, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση και ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Στο αυτόφωρο ο ανήλικος δράστης, αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της «συμμορίας»

Πιο αναλυτικά, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας 14χρονος αλλοδαπός, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και ληστείας, σε βάρος 15χρονου στην Ηλιούπολη. Η σύλληψη του ανήλικου δράστη έγινε το βράδυ του Σαββάτου (13/01) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τον χτυπούσαν με γροθιές στο πρόσωπο, για να του κλέψουν το μπουφάν

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 14χρονος δράστης -μαζί με μια ομάδα άλλων ανηλίκων- φέρονται να προσέγγισαν το 15χρονο θύμα τους στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Στη συνέχεια, η ομάδα των νεαρών φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και να του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο, και αφαιρώντας του ένα μπουφάν.

Άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από εντολή του Κέντρου, προέβησαν σε αναζητήσεις των ανήλικων δραστών στην περιοχή, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκε ο 14χρονος με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου και διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην επίθεση.

Σε βάρος του ανήλικου συλλγηφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης και ακολούθως οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων ανηλίκων που εμπλέκονται στην επίθεση, τον ξυλοδαρμό και τη ληστεία του 15χρονου παιδιού.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024