Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρέλα πουλάει η ΕΠΟ – Η UEFA την εκθέτει για τον ανιψιό του Λιούμπος Μίχελ (pic)

Τρέλα πουλάει η ΕΠΟ – Η UEFA την εκθέτει για τον ανιψιό του Λιούμπος Μίχελ (pic)

Η ΕΠΟ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τον ανιψιό του Λιούμπος Μίχελ, αλλά εκτέθηκε ξανά – Η UEFA τον αναφέρει παντού ως Michel και όχι ως Mickel!

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την αλλοίωση του ονόματος του ανιψιού του Λιούμπος Μίχελ από την ΚΕΔ, η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου προσπάθησε με ανακοίνωση να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Όμως, το μόνο που κατάφερε για μια ακόμα φορά ήταν να βάλει… αυτογκόλ και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Τι αναφέρει η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της για τον VARίστα του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Κριστιάν Μίχελ, τον οποίο στην ΚΕΔ είχαν μετονομάσει ως «Mickel»;

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν παραποίηση του ονόματος του αξιωματούχου VAR στον πρόσφατο αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League1 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θεωρούμε αναγκαίο να γνωστοποιήσουμε ότι, με βάση το επίσημο έγγραφο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβακίας, το όνομα του είναι Kristian Mickel. Ουδεμία παραποίηση του ονόματος έγινε. Το μόνο που έγινε, είναι παραποίηση της αλήθειας από αυτούς που επικαλούνται δήθεν παραποίηση του ονόματος. Επιπροσθέτως, η υπόθεση παραπέμπεται άμεσα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με την ΕΠΟ δεν υπήρξε καμία παραποίηση του ονόματος του ανιψιού του άλλοτε διαιτητή και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λιούμπος Μίχελ. Ετσι τους ήρθε το όνομα από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σλοβακίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, που όπως, όμως, φαίνεται πουλάει… τρέλα, διότι παντού ο Κριστιάν Μίχελ αναφέρεται ως Michel και όχι ως Mickel. Στα δημοσιεύματα του σλοβακικού Τύπου και φυσικά στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Παντού και πάντα ως Michel.

Στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2024 ανάμεσα στην Μολδαβία και την Πολωνία ο Κριστιάν Μίχελ είχε οριστεί ως τέταρτος διαιτητής. Πως τον έγραφε η UEFA; Kristian Michel.

Ηταν επίσης τέταρτος σε ένα παιχνίδι Ζίλινα – Πάφος για το Youth League. Και εκεί γράφτηκε ως Kristian Michel. Υπάρχουν πολλά ακόμα παραδείγματα από την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Πως τον γράφουν στα σλοβάκικα οι συμπατριώτες του; Kristian Michel. Όπως έγραφαν και τον θείο του.

Τι; Ούτε αυτοί ξέρουν πως γράφεται ο Σλοβάκος ρέφερι; Μόνο στην ΕΠΟ γνωρίζουν; Αντί να βγάζουν ανακοινώσεις στο Πάρκο Γουδή με τις οποίες βάζουν… αυτογκόλ, καλό θα ήταν να μας πουν γιατί άλλαξε το επώνυμα του Μίχελ σε Μίκελ. Υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024