Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα τον άφηνε και τη σκότωσε» - Η μητέρα της Ρίβα Στίνκαμπ αποκαλύπτει

«Θα τον άφηνε και τη σκότωσε» – Η μητέρα της Ρίβα Στίνκαμπ αποκαλύπτει

Η μητέρα της Ρίβα Στίνκαμπ μοιράστηκε τις σκέψεις της για όσα έγιναν τη μοιραία μέρα που ο Όσκαρ Πιστόριους πυροβόλησε και σκότωσε την κόρη της.

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της συντρόφου του, η μητέρα της Ρίβα Στίνκαμπ αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο πιστεύει πως τη σκότωσε.

Ο 37χρονος ντροπιασμένος Παραολυμπιονίκης αφέθηκε ελεύθερος αφού εξέτισε σχεδόν 11 χρόνια σε φυλακή της Νότιας Αφρικής για την άγρια δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ.

Ήξερε πως βρισκόταν στην τουαλέτα γιατί είχαν μια έντονη διαμάχη. Έχασε την ψυχραιμία του επειδή η Ρίβα του είπε «φεύγω, δεν θέλω να συνεχίσω μαζί σου». Τα ρούχα της ήταν ήδη μαζεμένα

Η μητέρα της Ρίβα Στίνκαμπ, Τζουν, πιστεύει ότι η κόρη της πέθανε επειδή ο Παραολυμπιονίκης δεν μπόρεσε να ελέγξει τον θυμό του.

«Φεύγω, δεν θέλω να συνεχίσω μαζί σου»

«Ήξερε πως βρισκόταν στην τουαλέτα γιατί είχαν μια έντονη διαμάχη. Έχασε την ψυχραιμία του επειδή η Ρίβα του είπε «φεύγω, δεν θέλω να συνεχίσω μαζί σου». Τα ρούχα της ήταν ήδη μαζεμένα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Good Morning Britain.

«Στο δικαστήριο ο Όσκαρ Πιστόριους είπε ότι έλεγε στον άνθρωπο που νόμιζε ότι ήταν στο μπάνιο «βγες έξω από το γ@@μένο σπίτι μου».

Η μητέρα, ωστόσο, της Ρίβα Στίνκαμπ πιστεύει ότι μιλούσε στην κόρη της επειδή τον απέρριπτε.

Η Τζουν Στίνκαμπ μοιράστηκε τις σκέψεις της, αποκαλύποντας πως ο σύζυγός της πέθανε από το σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς, καθώς δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς την κόρη του.

«Νομίζω ότι ο σύζυγός μου πέθανε από το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς. Ήταν πολύ παράξενος όταν πέθανε. Απλώς πήγε για ύπνο και πέθανε.

Δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς την κόρη του. Η Ρίβα Στίνκαμπ ήταν ο πιο όμορφος άνθρωπος. Μας αγαπούσε και νοιαζόταν για εμάς».

Ο Μπάρι Στίνκαμπ πέθανε στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, λίγες εβδομάδες πριν δημοσιευτεί η είδηση πως ο Πιστόριους μπορεί να αποφυλακιστεί.

Τον Νοέμβριο του 2023 που αποκαλύφθηκε πως ο Όσκαρ Πιστόριους θα αποφυλακιζόταν υπό όρους.

Ο Όσκαρ Πιστόριους πυροβόλησε τέσσερις φορές και σκότωσε την 29χρονη Ρίβα Στίνκαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου του 2013.

Μετά από έναν γύρο προσφυγών και προκλήσεων, ο Όσκαρ Πιστόριους καταδικάστηκε σε 13 χρόνια και πέντε μήνες φυλακή για φόνο.

Αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Ιανουαρίου του 2024 μετά από 11 χρόνια που εξέτισε στη φυλακή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024