Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε» - υποστήριξε ο 50χρονος πατέρας

Βόλος: «Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε» – υποστήριξε ο 50χρονος πατέρας

Τι οδήγησε στην αποκάλυψη της οικογενειακής τραγωδίας

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι». Αυτό είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος που εκτέλεσε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βολο. Ο 33χρονος φέρεται να βίαζε την 18χρονη κόρη του κουνιάδου του από την ηλικία των εννέα ετών.

Όπως είπε ο 50χρονος, άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη του, όταν ξεκίνησε να του ζητάει συχνά χρήματα.

«Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά».

Πώς έγινε το φονικό

Ο 33χρονος  E. P.  εκτελέστηκε από τον κουνιάδο του, F. T., στον Βόλο της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον δράστη, ήταν εκείνος που τηλεφώνησε στις αρχές για να τους πει ότι εκτέλεσε τον κουνιάδο του και ότι θα παραδοθεί.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε το θύμα, αφού η 18χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμο είχε πει στην 33χρονη ότι τη βίαζε τακτικά στο διαμέρισμά της. από τότε που ήταν 9 ετών.

Το θύμα της δολοφονίας εκβίαζε την 18χρονη, ενώ πρόσφατα απείλησε να δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια των προσωπικών πράξεων που είχαν μαζί.

Αφού η κοπέλα τα αποκάλυψε όλα στον πατέρα της, ο τελευταίος αγόρασε ένα όπλο και ζήτησε από τη γυναίκα του να πει στον αδερφό της ότι τον βοήθησε σε μια δουλειά.

Όταν οι δύο άνδρες βγήκαν στον άξονα που συνδέει τον Βόλο με τη τσιμεντοβιομηχανία, σε απομονωμένη πλατεία, ο δράστης έσβησε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε το θύμα στο πρόσωπο, αφήνοντάς τον νεκρό επιτόπου.

Με την άφιξή του στο σημείο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του, του προκάλεσε χτύπημα στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, το πυροβόλησε και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

Το χρονικό του εφιάλτη

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 33χρονος βίαζε την 18χρονη σήμερα κοπέλα από όταν αυτή ήταν εννέα ετών ενώ όταν εκείνη μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12 ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει σε άσεμνες στάσεις. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να κρατούσε το βιντεοληπτικό υλικό για τον εαυτό του, εκβιάζοντας στη συνέχεια την ανηψιά του.

Όταν, δε, η κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος φέρεται να της τηλεφωνούσε και να της ζητούσε να του δώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024