Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε σκότωσα τον αδερφό σου» - Τα πρώτα λόγια της συζύγου του 50χρονου στον Βόλο

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε σκότωσα τον αδερφό σου» – Τα πρώτα λόγια της συζύγου του 50χρονου στον Βόλο

Σε κατάσταση σοκ η αδερφή του 32χρονου που δολοφόνησε ο σύζυγός της στον Βόλο

«Το έμαθα πριν από 4 ημέρες, δεν ήξερα τίποτα. Ούτε μου είπε τίποτα το κορίτσι, ούτε ήξερα τι έκανε στα κορίτσια. Το έμαθε ο άνδρας μου και τον έφαγε. Μου είπε, ‘τον σκότωσα τον αδερφό σου’».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της συζύγου του 50χρονου που δολοφόνησε τον 32χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν το κορίτσι ομολόγησε στον πατέρα του τις φρικιαστικές πράξεις του 33χρονου θείου της, εκείνος της ανέφερε ότι θα το «τακτοποιήσει».

Η 18χρονη εξομολογήθηκε στους δικούς της πως ο 32χρονος την βίαζε τα τελευταία 9 χρόνια και την απειλούσε με βιντεοληπτικό υλικό, αποσπώντας της χρήματα.

«Θα το τακτοποιήσω»

Στον δρόμο μετά την ΑΓΕΤ με κατεύθυνση τον Βόλο γράφτηκε με αιματηρό τρόπο η τελευταία σελίδα μιας τραγωδίας που ζούσε για εννέα χρόνια μια 18χρονη σήμερα κοπέλα από τον 33χρονο αδελφό της μητριάς της.

Εκεί ο 50χρονος πατέρας της την Τρίτη σκότωσε τον 33χρονο αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε μάθει από τα χείλη της κόρης του για τους βιασμούς και τους εκβιασμούς από τον κουνιάδο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr όταν το κορίτσι ομολόγησε στον πατέρα του τις φρικιαστικές πράξεις του 33χρονου θείου της, εκείνος της ανέφερε ότι θα το «τακτοποιήσει».

Το χρονικό της τραγωδίας

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 33χρονος βίαζε την 18χρονη σήμερα κοπέλα από όταν αυτή ήταν εννέα ετών ενώ όταν εκείνη μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12 ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει σε άσεμνες στάσεις. Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να κρατούσε το βιντεοληπτικό υλικό για τον εαυτό του, εκβιάζοντας στη συνέχεια την ανηψιά του.

Όταν, δε, η κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος φέρεται να της τηλεφωνούσε και να της ζητούσε να του δώσει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το υλικό που είχε στην κατοχή του.

«Εκπυρσοκρότησε το όπλο» είπε ο 50χρονος

Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 50χρονος που σκότωσε τον 32χρονο κουνιάδο του επειδή έμαθε πως βίαζε την κόρη του τα τελευταία 9 χρόνια, αναμένεται να ισχυριστεί στις Αρχές πως η καραμπίνα που κρατούσε εκπυρσοκρότησε!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 50χρονος ζήτησε από τον 32χρονο να συναντηθούν, έχοντας μάθει ώρες νωρίτερα τα όσα ζούσε η κόρη του από τον κουνιάδο του.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο 50χρονος στις Αρχές, οι δυο άνδρες τσακώθηκαν και πάνω στην πάλη ο 32χρονος προσπάθησε να του πάρει την καραμπίνα που είχε μαζί του και εκεί το όπλο εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντάς τον.

Εδώ δολοφόνησε ο 50χρονος τον 32χρονο βιαστή της κόρης του

Όπως αναφέρει το Magnesianews.gr όλα έγιναν χθες το βράδυ, όταν ο 50χρονος δράστης, που μένει στην Αργαλαστή, ειδοποίησε από τον κουνιάδο του, το 33χρονο θύμα κάτοικος Βόλου, να πάει κοντά στην ΑΓΕΤ να τον βοηθήσει γιατί δήθεν είχε μείνει το όχημά του από μηχανική βλάβη.

Το θύμα, μη έχοντας την παραμικρή υποψία, πήγε και εκεί ο 50χρονος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τον τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος και στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να έσπασε το όπλο.

Το σημείο του δρόμου μετά την ΑΓΕΤ (με κατεύθυνση προς Βόλο) όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, με τον 50χρονο να σκοτώνει με κυνηγετικό όπλο τον 32χρονο:

Πηγή εικόνας: magnesianews.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024