Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ημαθία: «Άμα τον προλάβαινα θα τον έλιωνα» λέει ο παππούς του νεκρού βρέφους για τον πατέρα

Ημαθία: «Άμα τον προλάβαινα θα τον έλιωνα» λέει ο παππούς του νεκρού βρέφους για τον πατέρα

«Ήρθε και στην κηδεία και μόλις έφτασε στα 30 μέτρα άρχισε να μας βρίζει» λέει ο παππούς του βρέφους που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Με μικρή ένταση πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/1) το μεσημέρι η κηδεία του έξι μηνών βρέφους το οποίο σκότωσε η ίδια του η μητέρα στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του έξι μηνών βρέφους

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, όπου, επειδή το παιδί δεν ήταν βαφτισμένο, δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία. Απλώς διαβάστηκε μία ευχή από τον ιερέα και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Επεισόδιο

Στη διάρκεια της κηδείας προκλήθηκε αναστάτωση, όταν, κατά το thestival.gr, ο πατέρας του βρέφους επιχείρησε να παραστεί στην τελετή με τους γονείς και τους συγγενείς της 37χρονης να μην του το επιτρέπουν και να τον υποχρεώνουν να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο.

«Τον κυνήγησα»

Μιλώντας στο MEGA, ο παππούς του βρέφους έδωσε τη δική του εκδοχή τα όσα συνέβησαν στην κηδεία.

«Εγώ τον κάλεσα να έρθει στην κηδεία, ως όφειλα. ΄΄Θέλεις να έρθεις στην κηδεία;΄΄. Ήρθε. Μόλις έφτασε στα 30 μέτρα, άρχισε να μας βρίζει. ΄΄Αλήτες, θα σας…΄΄. Μόλις εγώ τον κυνήγησα, δεν το κρύβω, αλήθεια σου λέω, του έριξα ένα κυνήγι, άμα τον προλάβαινα θα τον έλιωνα» είπε.

«Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω το παιδί»

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας στην 37χρονη, η οποία παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για την Παρασκευή και παραμένει υπό κράτηση.

Η 37χρονη που οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας, κατά τη μεταγωγή της στο Δικαστικό Μέγαρο φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ενώπιον της εισαγγελικής αρχής, η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει.

Η 37χρονη μητέρα που σκότωσε το μωρό της στο Μακροχώρι Ημαθίας

Η ίδια, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως. Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Από τι πέθανε το βρέφος

Κάταγμα κρανίου και πολλαπλές θλαστικές κακώσεις τόσο στο πρόσωπο όσο και στη στοματική κοιλότητα «έδειξε» η ιατροδικαστική έρευνα στο 6 μηνών βρέφος από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε νωρίτερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ο θάνατος προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα.

Κατά πληροφορίες, εκτός από τα χέρια η κατηγορούμενη φαίνεται ότι χτυπούσε το βρέφος ακόμα και με το μπιμπερό στο στόμα.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024