Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πιθανός αντικαταστάτης του Ντοριβάλ Ζούνιορ στην Σάο Πάολο»

«Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πιθανός αντικαταστάτης του Ντοριβάλ Ζούνιορ στην Σάο Πάολο»

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, είναι από τους υποψήφιους προπονητές για να αναλάβει το τιμόνι της βραζιλιάνικης Σάο Πάολο

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την τετραετή θητεία του στον Ολυμπιακό, προσλήφθηκε από την Αλ-Γκαράφα του Κατάρ τον Νοέμβριο του 2022 με τον Πορτογάλο προπονητή να αναλαμβάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του ομάδα μακριά από την πατρίδα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο 53χρονος τεχνικός είναι πιθανό να συνεχίζει να δουλεύει μακριά από την Πορτογαλία, αφού η βραζιλιάνικη Σάο Πάολο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και θεωρεί ότι ο Μαρτίνς είναι από τους υποψήφιους για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας στην οποία αγωνίζονται οι Χάμες Ροντρίγκες, Λούκας Μόουρα και Ραφίνια.

Τι αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι

«Ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να είναι καθ’ οδόν για τη Βραζιλία. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υποψήφιος για τη θέση του προπονητή της Σάο Πάολο, θέση που άφησε πρόσφατα κενή ο Ντοριβάλ Ζούνιορ, ο οποίος διορίστηκε νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι το καλύτερο όνομα για να αναλάβει τη θέση. Η Σάο Πάολο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς, που αυτή τη στιγμή προπονεί την Αλ-Γκαράφα του Κατάρ και σύντομα θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία» αναφέρει χαρακτηριστικά η ‘Desporto ao Minuto’.

Επίσης σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ένα άλλο όνομα που προτάθηκε για τη θέση του προπονητή ήταν αυτό του Αντόνιο Ολιβέιρα, που τώρα προπονεί τον Κουιάμπα. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος αρνήθηκε κάθε είδους επαφή.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024