Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι: «Φωνάζει» η υπόθεση του εξαφανισμένου Μπάμπη, λέει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ

Μεσολόγγι: «Φωνάζει» η υπόθεση του εξαφανισμένου Μπάμπη, λέει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ

Λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθεί σώος - Ο ύποπτος κρεοπώλης «ρίχνει το μπαλάκι» στον φίλο του 31χρονου, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη - Τα λεφτά, τα «κενά μνήμης» και οι ασάφειες

Ο 50χρονος κρεοπώλης που χαρακτηρίστηκε ως ύποπτος για την εξαφάνιση του νεαρού στο Μεσολόγγι και εξετάστηκε από αστυνομικούς, παίρνει τον δρόμο για το σπίτι του.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών για οπλοκατοχή και αφέθηκε ελεύθερος μετά την έφεση που άσκησε.

Από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εξαφάνιση του νεαρού.

Επαναλαμβάνει πως το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Από εκείνη τη στιγμή όπως λέει δεν τον είδε ξανά, με τις Αρχές να βάζουν σε αντιδιαστολή τα λόγια του, με τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Έκανε σε 1 ώρα με το αυτοκίνητο διαδρομή… 7 λεπτών

Όπως έχουν διαπιστώσει αστυνομικοί από βίντεο, ο κρεοπώλης άφησε το νεαρό στην διασταύρωση, στην συνέχεια μπήκε στην οδό Χατζηκώστα, που περνάει από το νοσοκομείο της πόλης και επέστρεψε σπίτι του μετά από μία ώρα για μια απόσταση μόλις 7 λεπτών.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε» επιμένει να λέει ο ύποπτος κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο κρεοπώλης απαντάει πως δεν θυμάται για ποιον λόγο καθυστέρησε τη νύχτα της εξαφάνισης να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι συγγενείς του αγνοούμενου δηλώνουν απελπισμένοι στο LIVE NEWS.

Κάθε μέρα που περνά αισθάνονται πως οι ελπίδες να βρεθεί σώος ο άνθρωπός τους, λιγοστεύουν όλο και περισσότερο.

Σημαντικό θεωρείται και το θέμα των χρημάτων. Συγγενείς του αγνοούμενου νεαρού καταγγέλλουν πως ο κρεοπώλης χρωστούσε στον άνθρωπό τους, ένα ποσό της τάξης των 17.000 ευρώ.

Ο 50χρονος υποστηρίζει πως είχε επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δανείσει ο νεαρός και βλέπει πίσω από τα όσα λέγονται και γράφονται μια προσπάθεια ορισμένων να τον εμπλέξουν στο θρίλερ της εξαφάνισης.

Στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών έχει μπει και ένα τρίτο πρόσωπο.

Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου Μπάμπη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος τον οποίο κατονόμασε ο κρεοπώλης ως το πρόσωπο με το οποίο θα συναντιόταν ο 31 ετών αγνοούμενος την ημέρα την εξαφάνισής του.

Ο ίδιος πάντως έχει πει σε αστυνομικούς πως δεν είχε δώσει κανένα ραντεβού με τον Μπάμπη, να πάνε για κυνήγι.

Οι έρευνες για τη μυστηριώδη υπόθεση συνεχίζονται με τους στενούς συγγενείς του αγνοούμενου νεαρού, να περιμένουν για ακόμα μια μέρα, μια ευχάριστη είδηση από τους διασώστες.

«Πιστεύω πως ο αδερφός μου δεν είναι καλά – Καλέσαμε το Ανθρωποκτονιών»

Η αδερφή του αγνοούμενου μίλησε στο Mega:

«Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και γρήγορα γιατί η μητέρα μου είναι στα όρια κατάρρευσης που δεν ξέρει που βρίσκεται το παιδί της. Πιστεύω ότι δεν είναι καλά ο Μπάμπης, αν ήταν καλά θα είχε έρθει σε επικοινωνία με την μητέρα μου. Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Οποίος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. Και οι Αρχές να τρέξουν την υπόθεση, καλέσαμε εμείς το Ανθρωποκτονιών μετά από παραίνεση δημοσιογράφου. Δεν ήταν δική μας αυτή η δουλειά, έπρεπε ήδη να έχει κληθεί από νωρίς», ανέφερε η αδερφή του αγνοούμενου 31χρονου, Χριστίνα.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης τόνισε:

«Η υπόθεση «φωνάζει». Οι έρευνες βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν ερωτήματα και υπάρχουν κενά. Δεν μπορεί να είμαστε φίλοι και να αφήνω τον φίλο μου σε ερημικό σημείο να πάει για κυνήγι με άλλον φίλο του, και να μην τον ρωτάω ποιος είναι αυτός ο φίλος. Δεν γίνεται να σβήνονται κάποια στοιχεία από το κινητό. Δεν μπορείς να λες “δεν θυμάμαι” μετά από λίγες ώρες για ένα γεγονός, και ειδικά για έναν φίλο σου. Θέλω να πιστεύω στο καλό σενάριο, αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024