«Έγινε λάθος…» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου
Λίγες κουβέντες αντάλλαξαν οι αστυνομικοί με τον σύντροφο της αδικοχαμένης 41χρονης, προτού εκείνος αλλάξει στάση.
Λίγες κουβέντες πρόλαβαν να αποσπάσουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης της 41χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε νεκρή σε δυσπρόσιτη περιοχή στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, από τον σύντροφό της.
Ο άνδρας που αναζητούσε για 8 μέρες τη σύντροφό του και πλέον θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, υποστηρίζει ακόμα την αθωώτητά του.
Το λάθος στο σχέδιο
Όταν προσήχθη ξανά στην αστυνομική διεύθυνση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα νέα στοιχεία που είχαν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί, ο 39χρονος σύντροφός της πρόλαβε να ανταλλάξει λίγες κουβέντες με τους αστυνομικούς.
«Έγινε λάθος. Αλλιώς το σχεδιάσαμε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, προτού αλλάξει στάση και δηλώσει ότι δεν θα πει τίποτα στους αστυνομικούς αν δεν είναι μπροστά και ο δικηγόρος του.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε σκηνοθετήσει μαζί με το φίλο του ληστεία, ωστόσο τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή.
«Χρωστούσα λόγω του τζόγου 650 ευρώ. Της ζητούσα να μου δώσει χρήματα, γιατί ήξερα ότι στο πατρικό της είχε 5.500 – 7.000 ευρώ. Σκέφτηκα να της δείξω ότι κινδυνεύω, για να αναγκαστεί να μου δώσει τα χρήματα.
Θα σκηνοθετούσαμε ληστεία. Θα κατεβάζαμε το γενικό διακόπτη. Θα κανόνιζα να μπει πρώτα και να μου επιτεθεί, για να δείξω ότι με ληστεύουν. Πρόλαβε, όμως, και μπήκε πρώτα εκείνη» υπογράμμισε ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας.
Το κατηγορητήριο
Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του συντρόφου της αδικοχαμένης 41χρονης εγκύου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.
Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για τη διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν την Τετάρτη στον 4ο τακτικό ανακριτή, από όπου αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442