Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Έκανα μεγάλο χειρουργείο»: Η εξομολόγηση του Τόνυ Δημητρίου για το πρόβλημα υγείας 

«Έκανα μεγάλο χειρουργείο»: Η εξομολόγηση του Τόνυ Δημητρίου για το πρόβλημα υγείας 

Μίλησε για τη μηνιγγίτιδα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του.

Ο Τόνυ Δημητρίου εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έπρεπε να αντιμετωπίσει όταν ήταν μικρός από τη μηνιγγίτιδα που είχε πάθει.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ ανέφερε στον αέρα ότι είχε πάθει μηνιγγίτιδα και στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι ήταν μια απλή γρίπη.

«Είχα πάθει μηνιγγίτιδα και ευτυχώς ένας μάγκας γιατρός κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο γιατί στην αρχή έλεγαν για γρίπη. Όλα τα μωρά όταν γεννιούνται έχουν ένα μαλακό σημείο, την πηγή. Εμένα αυτό δεν είχε κλείσει μεγαλώνοντας και μου δημιούργησε πρόβλημα στους μήνιγγες. Ο εγκέφαλος είναι ένα μαλακό πράγμα, που περιβάλλεται από το οστό, το κρανίο. Οι μήνιγγες είναι μαξιλαράκια του εγκεφάλου γεμάτα υγρό. Εγώ έχανα υγρό από τους μήνιγγες μέσω της ρινιαίας οδού», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου και συνέχισε:

«Ό,τι είναι μέσα μας είναι αποστειρωμένο με το που έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον υπάρχουν μικρόβια και μετά μηνιγγίτιδα. Ως παιδάκι δεν πολυκαταλάβαινα. Έκανα μεγάλο χειρουργείο στο Λονδίνο και αφού μου το διόρθωσαν, μού πήραν μόσχευμα από το μπούτι και με έραψαν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

«Τη φλέρταρα αλλά με έφτυσε»

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου. «Με τη Στεφανία είμαστε μαζί από τα τέλη Ιουνίου του ’22, ενάμιση χρόνο περίπου δηλαδή. Ταιριάξαμε, βρήκα τον αντίστοιχο… τρελό», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

«Την πρωτοείδα το 2015 σε μία φωτογράφιση για μία σειρά που κάναμε τότε, ρώτησα για εκείνη και μου είπαν ότι είναι συνάδελφος. Τίποτα παραπάνω όμως, γιατί τότε ήμουν αλλού και ήμουν καλά. Δεν θα πω ψέματα όμως, ήταν πολύ εντυπωσιακό κορίτσι. Την είδα και στη δουλειά και μου άρεσε, είπα: “ωχ, θα μπλέξουμε”», εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός για τη σύντροφό του.

«Κάποια στιγμή ξανασυναντηθήκαμε το ’17, παίζαμε στο ίδιο θέατρο αλλά σε διαφορετικές παραστάσεις. Κάποια στιγμή το ’22 τη φλέρταρα και με έφτυσε, ίσως και καλύτερα βέβαια τότε.

Και κάποια στιγμή ήμουν κάπου αλλού αλλά δεν ήμουν κιόλας… και μόλις τελείωσε αυτό είχα πρόσκληση για μία παράσταση. Της έστειλα στο Instagram αν θέλει να πάμε μαζί και μου λέει: “γιατί όχι;”. Ε και εκεί καταστραφήκαμε», περιέγραψε στη συνέχεια ο Τόνυ Δημητρίου για τη Στεφανία Γκουρνέλου.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024