Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ βγήκε από τα ρούχα του για την Calvin Klein

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ βγήκε από τα ρούχα του για την Calvin Klein

Ο αγαπημένος ηθοποιός του σήριαλ The Bear έχει επαινεθεί για τη νέα καμπάνια εσωρούχων Calvin Klein, με κάποιους να αστειεύονται ότι οι φωτογραφίες είναι άξιες «εθνικού ορόσημου».

Ο 32χρονος ηθοποιός του Iron Claw είναι ο τελευταίος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις περιβόητες διαφημιστικές καμπάνιες της Calvin Klein, οι οποίες πάντα φροντίζουν να γράψουν ιστορία, με τις φωτογραφίες του ηθοποιού να ξεδιπλώνονται σε διαφημιστικές πινακίδες και να βομβαρδίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις 5 Ιανουαρίου, ενώ τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, ο οποίος ξεκίνησε πρωταγωνιστώντας στο Shameless και εκτοξεύτηκε σε νέα ύψη φήμης λόγω του εκπληκτικού ρόλου του στο σήριαλ The Bear του FX – έδειξε το γυμνασμένο σώμα του σε ένα διαφημιστικό σποτ της καμπάνιας με μουσική υπόκρουση το «You Don’t Own Me» της Lesley Gore. Τόσο απλά και τόσο σύνθετα, ταυτόχρονα.

Δείτε το βίντεο 

«Κάποιος να δώσει αύξηση στο τμήμα μάρκετινγκ»

Κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού σποτ, ο ηθοποιός φαίνεται να περπατάει στη Νέα Υόρκη και να ανεβαίνει στην κορυφή ενός κτιρίου για να ξεκουραστεί σε έναν καναπέ, με θέα το αστικό τοπίο πίσω του.

Στην ενότητα σχολίων του διαφημιστικού στο Instagram, οι θαυμαστές αντέδρασαν με ξέφρενη χαρά, με ένα άτομο να γράφε, εύστοχα: «Κάποιος να δώσει αύξηση στο τμήμα μάρκετινγκ». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτό είναι που χρειαζόταν κάθε άνθρωπος για να ξεκινήσει σωστά το 2024».

«Αγαπητή Calvin Klein, εκτιμώ ειλικρινά όλα όσα κάνετε για τον κόσμο» δήλωσε ένας παθιασμένος θαυμαστής. «Αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου και δεν υπερβάλλω καθόλου. Σας ευχαριστώ, σας χρωστάω τη ζωή μου» σχολίασε άλλος.

Δείτε τις φωτό τις καμπάνιας / photographed by Mert Alas for Calvin Klein Spring 2024

Ένα, νέο hot ζευγάρι στη σόουμπιζ

Κάποιοι αναφέρθηκαν στο ρόλο του Γουάιτ στο The Bear, γράφοντας «Yes Chef». Εν τω μεταξύ, άλλοι θαυμαστές, που κόβει το μάτι τους, επισήμαναν ότι το βίντεο άρεσε και στη φημολογούμενη ποπ σταρ φίλη του ηθοποιού, τη γνωστή ανά τον πλανήτη, Rosalía. Ένα άτομο σχολίασε: «Αν η Rosalía μοιράσει αυτό το βίντεο θα κάνω πάρτι».

Εκτός από το βίντεο, η Calvin Klein και ο Γουάιτ δημοσίευσαν από κοινού φωτογραφίες της καμπάνιας, συμπεριλαμβανομένης μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας με τον ηθοποιό να κοιτάζει σαγηνευτικά την κάμερα φορώντας τα εσώρουχα Calvin Klein και βγάζοντας το παντελόνι του. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον Γουάιτ να ξεκουράζεται στον καναπέ, που λέγαμε πριν, στην ταράτσα από το βίντεο, με τον ηθοποιό να φοράει χαμηλοκάβαλο τζιν που αποκαλύπτει το λογότυπο της μάρκας πάνω σε ένα πάλλευκο εσώρουχο.

Καυτά φιλιά με τη Rosalía

Πολιτιστική κληρονομιά (!)

Στο σύνολό της, η καμπάνια έχει κάνει το διαδίκτυο να παραληρεί και οι θαυμαστές της έχουν βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανεβάσουν βίντεο με τους ίδιους να στέλνουν φιλιά και να υποκλίνονται στις διαφημιστικές νόρμες της καμπάνιας του Γουάιτ. Συγκεκριμένα, ένα βίντεο αποκάλεσε την φωτογραφία του ηθοποιού που έχει απλωθεί στην οδό Lafayette και Houston στη Νέα Υόρκη «εθνικό ορόσημο».

«Τι θα γινόταν αν φιλιόμασταν στο πεζοδρόμιο με τις αφίσες του Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ για τη Calvin Klein;», αστειεύτηκε ένα άτομο κάτω από το βίντεο. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ούρλιαξα όταν αντίκρισα την καμπάνια».

«Αγαπητή Calvin Klein, εκτιμώ ειλικρινά όλα όσα κάνετε για τον κόσμο» δήλωσε ένας παθιασμένος θαυμαστής

Photographed by Mert Alas for Calvin Klein Spring 2024

photographed by Mert Alas for Calvin Klein Spring 2024

Το άστρο του λάμπει δυνατά

Αφού ο Γουάιτ κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στο ρόλο του ως Carmy Berzatto στην επιτυχημένη από τους κριτικούς τηλεοπτική σειρά The Bear, ο ηθοποιός έγινε αναμφισβήτητα ένα οικείο όνομα. Επέστρεψε στη μικρή οθόνη για τη δεύτερη σεζόν της σειράς και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιστρέψει και για τρίτη.

Για την ώρα μπορεί να τον δει κανείς στο The Iron Claw, μια ταινία της A24 με συμπρωταγωνιστές τον Zac Efron και τη Lily James, που ακολουθεί την τραγική ιστορία των von Erichs, μιας διάσημης αμερικανικής οικογένειας παλαιστών.

Εν μέσω της ανοδικής πορείας του άστρου του, ο ηθοποιός είδε επίσης αναταράξεις στην προσωπική του ζωή, με την πρώην σύζυγό του Addison Timlin να καταθέτει αίτηση διαζυγίου λίγους μήνες μετά τη νίκη του στις Χρυσές Σφαίρες.

*Με στοιχεία από independent.co.uk

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024