Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται το Copilot από τη Microsoft - Το νέο κουμπί στο πληκτρολόγιο

Έρχεται το Copilot από τη Microsoft – Το νέο κουμπί στο πληκτρολόγιο

Η Microsoft, τριάντα χρόνια μετά, θα προσθέσει ένα νέο κουμπί στα πληκτρολόγια της, που θα είναι αφιερωμένο στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Microsoft θέλει το 2024 να είναι η χρονιά του AI PC καθώς θα παρουσιάσει μεγαλύτερες αλλαγές στα Windows. Μια από αυτές στα πληκτρολόγια της.

Συγκεκριμένα, το πλήκτρο Copilot θα αρχίσει να εμφανίζεται στα νέα πληκτρολόγια των Windows περί τα τέλη αυτού του μήνα.

Τρεις δεκαετίες μετά την προσθήκη ενός νέου πλήκτρου στο πληκτρολόγιο, σε αυτήν την περίπτωση το κουμπί των Windows, η Microsoft θα το κάνει ξανά. Θα παρουσιαστεί κατά την επόμενη έκδοση του CES Las Vegas και τα πρώτα πληκτρολόγια με αυτό το νέο κλειδί θα αρχίσουν να πωλούνται στα τέλη αυτού του μήνα.

Αυτό είναι το νέο πλήκτρο στα Windows

Αυτό το νέο πλήκτρο θα ονομάζεται Copilot, ένα κουμπί που θα βοηθήσει τον χρήστη με «πιο προσωπικό και έξυπνο τρόπο, οδεύοντας προς ένα μέλλον όπου η τεχνητή νοημοσύνη εμπλέκεται στα Windows», σύμφωνα με τον Yusuf Mehdi, εκτελεστικό αντιπρόεδρο.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, αυτό το κουμπί θα βρίσκεται στα δεξιά της γραμμής διαστήματος, αν και η ακριβής τοποθεσία θα διαφέρει ανάλογα με την κάθε περιοχή για το κάθε πληκτρολόγιο.

Ο Mehdi επιβεβαίωσε ότι το κουμπί θα αρχίσει να εμφανίζεται σε νέους υπολογιστές με Windows 11 που δημιουργήθηκαν από τους «συνεργάτες “οικοσυστήματος” της Microsoft» τις ημέρες μετά την CES, με πλήρη διαθεσιμότητα στα τέλη αυτού του μήνα Ιανουαρίου.

«Η εισαγωγή του πλήκτρου Copilot σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή για τα πληκτρολόγια των Windows μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες», ανέφερε ο Mehdi.

«Πιστεύουμε ότι θα δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να συμμετέχουν στον μετασχηματισμό της τεχνητής νοημοσύνης πιο εύκολα. Το πλήκτρο Copilot ενώνει το πλήκτρο των Windows ως βασικό μέρος του πληκτρολογίου του υπολογιστή και όταν πατηθεί, επικαλείται τη νέα εμπειρία Copilot των Windows για να την εισάγει στην καθημερινότητά σας χωρίς καν να το καταλάβετε».

Η Microsoft δεν έχει διευκρινίσει ποια συγκεκριμένη στιγμή θα αρχίσουμε να βλέπουμε το κουμπί, αν και προφανώς, όπως αναμένουμε, θα διαφέρει «ανά περιοχή και συσκευή», εκτός από το ότι προφανώς θα πρέπει να συνδεθείτε με λογαριασμό Microsoft.

Νέο για τα Windows 11, το Copilot στα Windows είναι ένας έξυπνος βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη που σας βοηθά να λαμβάνετε απαντήσεις και εμπνεύσεις από όλο τον ιστό, υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία και σας βοηθά να εστιάσετε στην εργασία που έχετε.

Το Copilot στα Windows σάς βοηθά να παραμένετε συγκεντρωμένοι ενώ εκτελεί τις εργασίες που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε. Από την προσαρμογή των ρυθμίσεων του υπολογιστή σας μέχρι την οργάνωση των παραθύρων σας με το Snap Assist, το Copilot σας εξοικονομεί χρόνο και σας βοηθά να είστε πιο αποτελεσματικοί.

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024