Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Δείξαμε χαρακτήρα, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Μπαρτζώκας: «Δείξαμε χαρακτήρα, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη επί της Μονακό και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός έδωσε μία από τις… γνωστές του μάχες με τη Μονακό και κατάφερε να βγει νικητή, επικρατώντας με σκορ 75-73 στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το μας, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα, πως το παιχνίδι είχε αύρα playoffs και ότι δεν είναι καθόλου εύκολο κάποιος να νικήσει τους Μονεγάσκους.

«Δείξαμε χαρακτήρα. Δεν ήταν εύκολο όταν οι αντίπαλοί μας είχαν 14 επιθετικά ριμπάουντ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Η ένταση ήταν για ένα τυπικό παιχνίδι των playoffs. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν ήταν εύκολο όταν οι αντίπαλοί μας είχαν 14 επιθετικά ριμπάουντ. Ακόμα και με αυτό το πρόβλημα, καταφέραμε να νικήσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, παρότι δεν είχαμε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τη Μονακό, που τώρα, αυτήν τη στιγμή, νομίζω είναι στο top-3 της Ευρώπης.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ο Αϊζάια Κάνααν ήταν σημαντικός, ο Άλεκ Πίτερς επίσης και φυσικά αυτό που έκανε ο Μουσταφά Φαλ. Όλοι συνεισέφεραν σε μία νίκη που εκτιμώ πολύ».

Κάνααν: «Αυτή την στιγμή είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο Κάνααν από την πλευρά του ανέφερε: «Έχουμε ομάδα που μπορούν όλοι να είναι πρωταγωνιστές. Πιστεύω πως αν μπει το πρώτο σουτ θα μπουν και τα επόμενα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Ποτέ δε μένω σε ένα χαμένο σουτ. Είναι πολύ καλό για την ομάδα μας να έχουμε αυτές τις νίκες. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και μπορούμε να παλέψουμε κόντρα σε οποιονδήποτε ομάδα.

Δε ξεκινήσαμε καλά, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό είναι κομμάτι του να έχεις μια πολύ καλή ομάδα. Δε βασιζόμαστε σε έναν. Έχουμε βάθος στον πάγκο και εξαιρετικούς παίκτες. Μπορεί να είναι η βραδιά οποιουδήποτε σε οποιαδήποτε παιχνίδι. Έχουμε τη χημεία να αναδείξουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε ματς».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024