Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μουμπρού: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

Μουμπρού: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

Ο προπονητής της Βαλένθια, Άλεξ Μουμπρού, μίλησε για την αναμέτρηση της ισπανικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Η Βαλένθια ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για τη 19η αγωνιστική της Euroleague, με τον Άλεξ Μουμπρού να μιλά για το παιχνίδι.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του πως οι Πράσινοι παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ, ενώ επισήμανε ότι θα είναι ένα περίπλοκο ματς.

Οι δηλώσεις του Άλεξ Μουμπρού:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, με πολύ ταλέντο σε κάθε θέση και με δύναμη, έχοντας παίκτες όπως ο Λεσόρ. Στην περιφέρεια και στις θέσεις «1», «2» και «3» υπάρχουν πολλοί παίκτες που δίνουν σκορ.

Σίγουρα, είναι μια ομάδα δομημένη για να βρίσκεται στο πάνω μέρος της βαθμολογίας, μια ομάδα που μας δυσκόλεψε στον Α’ Γύρο. Δεν μπορούσαμε να βρούμε απαντήσεις στην έδρα τους. Στο ξεκίνημα της σεζόν δυσκολεύτηκαν, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες παίζουν πολύ καλό μπάσκετ.

Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο, περίπλοκο παιχνίδι. Ανησυχώ για το πόσο κουρασμένοι θα είμαστε πριν από αυτό το ματς. Έχουμε μια ομάδα με βάθος και πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν step up, γεγονός που μας καθιστά μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να βασιστούμε σε όσους είναι σωματικά καλύτερα και έτοιμοι να αγωνιστούν σε ένα σκληρό παιχνίδι».

Οτζελέγε: «Δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο φόργουορντ των «νυχτερίδων» τόνισε πως το «τριφύλλι» είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ότι κλειδί για τη νίκη θα είναι η σκληράδα που δείξουν οι ομάδες για 40 λεπτά.

Οι δηλώσεις του Σέμι Οτζελέγε:

«Όλα τα παιχνίδια της Euroleague είναι δύσκολα, αλλά το να παίζουμε στην La Fonteta με τους φιλάθλους μας, μας δίνει μεγάλη ώθηση. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτούς και αν παίξουμε μαζί ως ομάδα, θα έχουμε καλές προοπτικές για την νίκη».

Για τον Παναθηναϊκό και την αντίδραση τους μετά την ήττα από την Μπασκόνια: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολύ πώς θα αντιδράσουν μετά την ήττα τους στη Βιτόρια. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να ακολουθήσουμε τους δικούς μας κανόνες, να τηρήσουμε το πλάνο παιχνιδιού που θα μας δώσει ο προπονητής και να παίξουμε ως ομάδα. Θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές επαφές.

Είναι μια δυνατή ομάδα, όπως και εμείς και νομίζω ότι το κλειδί θα είναι ποια από τις δύο ομάδες θα μπορέσει να παίξει σκληρά για 40 λεπτά χωρίς να μειώσει την ένταση. Θα υπάρξουν καλές και κακές στιγμές, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να παραμείνουμε στο παιχνίδι για να παλέψουμε για τη νίκη μέχρι το τέλος».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024