Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα γήπεδα τένις στο Δήμο Αλίμου

Νέα γήπεδα τένις στο Δήμο Αλίμου

Ενισχύει την αθλητικές υποδομές του, ο Δήμος Αλίμου.

Ενισχύει τις αθλητικές του υποδομές ο Δήμος Αλίμου. Δυο νέα δημοτικά γήπεδα τένις ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στους δημότες προς αξιοποίηση.

«Δύο ολοκαίνουργια γήπεδα τένις στον λόφο Πανί, στη θέση που πριν υπήρχε ένα γήπεδο, ώστε να αθλούνται περισσότεροι πολίτες.

Ο χώρος ανακατασκευάστηκε ριζικά, άλλαξε ο προσανατολισμός του γηπέδου τένις που υπήρχε, ενώ δημιουργήθηκε και ένα δεύτερο γήπεδο στον ίδιον χώρο» αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοτική αρχή με αφορμή την παράδοση των νέων αθλητικών χώρων.

Ανακύκλωση Χριστουγεννιάτικων δέντρων

Στο Δήμο Αλίμου επίσης, δίνεται η δυνατότητα στου πολίτες αντί να πετάξουν στα σκουπίδια τα έλατα που στολίστηκαν στις γιορτές των Χριστουγέννων, να τα παραλάβει ειδικό συνεργείο του Δήμου προκειμένου να τα δώσει για ανακύκλωση.

«Επιστρέφουμε τα δένδρα στη φύση και τα κάνουμε λίπασμα, ώστε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον!

Όσοι κάτοικοι του Αλίμου στόλισαν για τα Χριστούγεννα αληθινά έλατα (φυσικά δέντρα),μπορούν να ειδοποιήσουν τον Δήμο να περάσει να τα πάρει και έτσι να μην καταλήξουν τα δέντρα στους πράσινους κάδους των απορριμμάτων ή τους μπλε της ανακύκλωσης, πράγμα που δεν επιτρέπεται!

Όποιος επιθυμεί να δώσει το φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του για ανακύκλωση (κομποστοποίηση), μπορεί να καλέσει τον Δήμο Αλίμου (Τμήμα Περιβάλλοντος) στα τηλέφωνα 2109810445 ή 2109810778 (ώρες 7:00 π.μ. – 15:00), για να κλείσει ραντεβού. Ακόμα και αν λείπει ο ιδιοκτήτης την ώρα του ραντεβού και απλώς το έχει αφήσει σε συγκεκριμένη θέση από νωρίτερα, ο Δήμος θα περάσει τη συγκεκριμένη ώρα, θα το πάρει και θα το πάει για ανακύκλωση.

Ας συμβάλουμε όλοι για ένα πιο καθαρό περιβάλλον, με σεβασμό στη φύση και στις επόμενες γενιές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος στο κάλεσμα του προς τους δημότες.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024