Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάντασμα εντοπίστηκε απο TikToker σε νεκροταφείο και έγινε viral - «Δεν είμαστε μόνοι μας»

Φάντασμα εντοπίστηκε απο TikToker σε νεκροταφείο και έγινε viral – «Δεν είμαστε μόνοι μας»

Έκπληκτοι έχουν μείνει όλοι οι λάτρεις του παραφυσικού μετά το βίντεο τικτόκερ που αναφέρει ότι εντόπισε φάντασμα κοντά σε νεκροταφείο στο Nashua του New Hampshire

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο μιας δημιουργού περιεχομένου στο TikTok, όπου αναφέρει πως βρήκε φάντασμα κοντά σε νεκροταφείο.

Η απόκοσμη ανακάλυψη έγινε στο Google Street View και έχει αφήσει έκπληκτους όλους τους λάτρεις του παραφυσικού στοιχείου.

Αυτή η εντυπωσιακή και κάπως ενοχλητική εικόνα έχει εξάψει τη φαντασία των θεατών, οδηγώντας σε εκτεταμένες εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας.

Η Amy Pendleton, κάτοικος του New Hampshire, ήταν η πηγή της αναστάτωσης στο διαδίκτυο αφού φέρεται να εντόπισε ένα φάντασμα στο ιστορικό νεκροταφείο Gilson στο Nashua του New Hampshire.

Αυτή η περίεργη παρατήρηση, την οποία η Pendleton μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο TikTok, έγινε γρήγορα viral, τραβώντας την προσοχή των κυνηγών φαντασμάτων και των πιστών στα υπερφυσικά φαινόμενα παγκοσμίως.

Στο βίντεό της, η τικτόκερ καλεί τους θεατές να εξερευνήσουν το νεκροταφείο Gilson μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας χαρτογράφησης της Google.

Καθώς αλλάζει σε μια πανοραμική προβολή 360 μοιρών και πλοηγείται στο δρόμο που βρίσκεται δίπλα στο νεκροταφείο, αποκαλύπτει μια τρομακτική φιγούρα με θολό πρόσωπο, που φαίνεται να κρύβεται πίσω από ένα σύνολο πέτρινων τοίχων.

Αν το παρατηρήσουμε λίγο πιο προσεκτικά, θα δούμε ότι στην εικόνα φαίνεται το κεφάλι και ο κορμός ενός μεσήλικα άντρα που κοιτάζει απόκοσμα τον θεατή με τρόπο που θυμίζει σκηνές από ταινίες τρόμου.

Σε ένα επόμενο κλιπ, το υλικό δείχνει μια άλλη, πιο αφηρημένη σκιώδη οντότητα να στέκεται πίσω από τον τοίχο στα αριστερά του αρχικού φαντάσματος.
«Περίμενε, είναι κι άλλο ένα; Αυτό είναι σίγουρα φάντασμα», αναφωνεί η Pendleton, ενώ ακούγεται το εμβληματικό τραγούδι του τίτλου από την ταινία «Ghostbusters».

@amypendletown #ghostongoogle #googlestreetview #googlemaps #imfamous ♬ original sound – Amy Pendleton

Πως αντέδρασαν οι χρήστες του TikTok

Αυτή η εντυπωσιακή και κάπως ενοχλητική εικόνα έχει εξάψει τη φαντασία των θεατών, οδηγώντας σε εκτεταμένες εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας.

To εν λόγω περιστατικό έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις συνεχείς συζητήσεις και αντιπαραθέσεις αναφορικά με το αν όντως υπάρχουν φαντάσματα και παραφυσικές δραστηριότητες.

«Έτσι αποκαλούν τον φύλακα του τάφου. Είναι πολύ γρήγορος», υποστήριξε ένας θεατής του βίντεο.

Ένας άλλος έγραψε: «Το έχω δει αυτό νομίζω!!! Τέλειο».

Άλλοι υπέθεσαν ότι η εξήγηση είχε περισσότερες ρίζες στην πραγματικότητα.

«Μπορεί απλά να ήταν κάποιος που περπατούσε», διατύπωσε τη θεωρία του ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Είστε σίγουροι ότι δεν είναι απλά ένας τύπος που φαίνεται θολά;».

Ακόμη και η Pendleton αμφισβήτησε την αλήθεια του γεγονότος, γράφοντας: «Η Google συχνά επεξεργάζεται ένα άτομο που πιάνεται στο φακό από το αυτοκίνητο της Google. Ο τύπος που θολώνει το Street View έκανε μισή δουλειά. Θέλω να πω, μήπως είναι θάμνος;»

Η φήμη του νεκροταφείου Gilson

Το νεκροταφείο Gilson αποτελεί ανέκαθεν πόλο έλξης για τους κυνηγούς φαντασμάτων και τους λάτρεις της παραφυσικής δραστηριότητας,σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Με αποτέλεσμα να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη φήμη με την δημοσίευση του βίντεο της Pendleton.

Ανεξάρτητα από τη νομιμότητα της θέασης, το νεκροταφείο Γκίλσον αποτελεί εδώ και καιρό κόμβο για τα λεγόμενα στοιχειωμένα φαινόμενα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι λάτρεις του τρόμου έχουν αναφέρει  από λαμπερά φώτα μέχρι ομίχλη που έρχεται από το πουθενά σαν σκηνή που βγήκε από τον «Δράκουλα».

Άλλοι είπαν ότι έχουν άκουσει κραυγές, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι τους έχει σπρώξει μια άγνωστη οντότητα.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ακόμη ότι είδαν κάποιους τρομακτικούς περαστικούς, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας με λευκό φόρεμα και ενός μωρού να περιφέρονται γύρω από τις ταφόπλακες.

Μεταξύ των πιο παράξενων θεαμάτων είναι μια υποτιθέμενη τρύπα στο κέντρο του τάφου του Walter Gilson, ο οποίος πέθανε στις 28 Αυγούστου 1811 σε ηλικία πέντε ετών.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024