Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το «παλάτι» του Παύλου στην Αθήνα

Αυτό είναι το «παλάτι» του Παύλου στην Αθήνα

Το ακίνητο που επέλεξε ο Παύλος δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο με θέα στον Εθνικό κήπο.

Πρωτοχρονιά στην Αθήνα έκανε ο Παύλος Γλύξμπουργκ ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα ακτοπλοϊκώς, μέσω Ιταλίας. Και αυτό γιατί λόγω της πρόσφατης περιπέτειας της υγείας του με το μάτι του δεν μπορούσε να ταξιδέψει με το αεροπλάνο όπως η οικογένεια του.

Από το διαμέρισμά του έχει ανεμπόδιστη θέα στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και τον Εθνικό Κήπο

Ο πρώτος γιος του τελευταίου βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας ήρθε στην χώρα μας τόσο για την αλλαγή του χρόνου όσο και για το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το διαμέρισμα του Φίλιππου

Ο Παύλος μένει πλέον σε ένα ακίνητο στην Ηρώδου Αττικού. Από το διαμέρισμά του έχει ανεμπόδιστη θέα στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και τον Εθνικό Κήπο.

Πρόκειται για την ακριβότερη και πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας, στην οποία έχει αποκτήσει διαμέρισμα και ο Φίλιππος με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ.

Από τις αρχές του περασμένου χρόνου, πηγές από το περιβάλλον του Παύλου είχαν τονίσει στο Live News πως η Ηρώδου Αττικού ήταν ένα από τα σημεία που ενδιέφεραν έντονα τόσο τον Παύλο όσο και τη Μαρί Σαντάλ.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το αν το σπίτι έχει αγοραστεί ή πρόκειται να προχωρήσουν στην αγορά κάποιου άλλου ακινήτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν ο πρίγκιππας Παύλος έχει ενοικιάσει ή αγοράσει το ακίνητο.

Στο οικοδομικό τετράγωνο, και συγκεκριμένα δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου, έχει αποκτήσει διαμέρισμα ο Φίλιππος και η σύζυγος του Νίνα Φλορ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024