Ο Καμπανιακός πέτυχε σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ (2-0) στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.
Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη αποσπάστηκαν 4 βαθμούς από τον ουραγό Απόλλωνα πόντου.
Από την άλλη, ο Δικέφαλος του Βορρά γνώρισε την τρίτη του ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με 16 βαθμούς.
Η ομάδα από την Χαλάστρα πέτυχε μια εύκολη νίκη, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Παπαστεριανός έβαλε μπροστά την ομάδα του μόλις στο 6ο λεπτό με ωραίο σουτ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπούσης με κεφαλιά στο 50′
H AEΛ υποδέχτηκε την ΑΕΚ Β’ και ήθελε την νίκη προκειμένου να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να αποσπαστεί με τρεις βαθμούς από τον Λεβαδειακό που «γκέλαρε» χθες (3/1) μένοντας στο 0-0 με την Κοζάνη εκτός έδρας.
Ωστόσο, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που είχε. Η ΑΕΚ Β’ προηγήθηκε με τον Χριστόπουλο, ο οποίος σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά στο 51′, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 68ο λεπτό με την κεαφλιά του Όγκμποε μετά από την σέντρα του Πεντρόσο.Η θεσσαλική ομάδα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.
Η ΑΕΛ, με αυτό το βαθμό έφτασε τους 28, έναν περισσότερο από τον δεύτερο Λεβαδειακό. Η ΑΕΚ Β’ συνεχίζει την ανοδική της πορεία, αφού έμεινε αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, και είναι πλέον 8η με 16 βαθμούς.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ποιο ντέρμπι κορυφής; Η Άρσεναλ με τέσσερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (48΄ Μαγκαλιάες, 52’Θουμπιμέντι, 69΄Τροσάρντ, 78′ Ζεσούς) «σκόρπισε» την Άστον Βίλα με 4-1 και εδραιώθηκε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της Premier League. «Κόλλησε» και κόντρα στην ουραγό Γουλβς η Γιουνάιτεντ (1-1).
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90)
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.