Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωταγωνιστής σε ταινία τρόμου o Μίκυ Μάους

Πρωταγωνιστής σε ταινία τρόμου o Μίκυ Μάους

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας.

Έληξαν έπειτα από 94 χρόνια τα πνευματικά δικαιώματα της ταινίας Steamboat Willie στις ΗΠΑ, μέσα από την οποία πρωτογνωρίσαμε έναν από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της Disney, τον Μίκυ Μάους.

Στην πραγματικότητα πλέον, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη εκδοχή του διάσημου ποντικιού χωρίς άδεια ή κόστος. Ωστόσο, η Disney προειδοποιεί ότι οι πιο σύγχρονες εκδόσεις του Μίκυ Μάους εξακολουθούν να καλύπτονται από τα πνευματικά δικαιώματα.

«Θα συνεχίσουμε, φυσικά, να προστατεύουμε τα δικαιώματά μας στις πιο σύγχρονες εκδόσεις του Μίκυ Μάους και σε άλλα έργα που εξακολουθούν να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα», δήλωσε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Μετά την κατάργηση των πνευματικών δικαιωμάτων, έρχεται στο φως η είδηση πώς ο Μίκυ Μάους θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία τρόμου. Πρόκειται για το «Steamboat Willie» η οποία είναι σκηνοθετημένη από τον Steven LaMorte, που είναι ευρέως γνωστός από το «The Mean One».

Πρόκειται για την ιστορία της Άλεξ που περνάει τα 21 γενέθλιά της στο λούνα παρκ στο οποίο εργάζεται. Οι φίλοι της πηγαίνουν για να γιορτάσουν όλοι μαζί, έρχονται όμως αντιμέτωποι με έναν μανιακό δολοφόνο με μαχαίρι που έχει μεταμφιεστεί σε Μίκι Μάους και τους κυνηγά.

Ο LaMorte δήλωσε τα εξής για την ταινία του: «Το Steamboat Willie έφερε τη χαρά σε πολλές γενιές, αλλά κάτω από αυτό το χαρούμενο παιδικό κρύβεται ένας απροσδόκητος τρόμος».

Υπόθεση

Το σενάριο φαίνεται να είναι επηρεασμένο από πολλές ταινίες του είδους, όπως για παραδειγμα, στο στυλ του Scream, με έναν χαρακτήρα να λέει ότι είναι πιθανό κάποιος άλλος να πεθάνει σύντομα κι έναν άλλο να λέει: «I’ll be back», που είναι ξεκάθαρα παρμένο από το Terminator.

Η ταινία έχει πάρει πολλούς χαρακτήρες και επιρροές από άλλες ταινίες και θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει μαύρη κωμωδία αλλά με πολύ αίμα και βία.

Στο Mickey’s Mouse Trap πρωταγωνιστούν οι Sophie McIntosh, Callum Sywyk, Allegra Nocita, Ben Harris, Damir Kovic, Mackenzie Mills, Nick Biskupek και Simon Phillips και έχει σκηνοθετηθεί από τον Jamie Bailey.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024