Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα: Έπιασε τον σύζυγο να την παρακολουθεί και τον έστειλε στο... κρατητήριο

Λάρισα: Έπιασε τον σύζυγο να την παρακολουθεί και τον έστειλε στο… κρατητήριο

Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος

Κρατούμενος, έπειτα από μήνυση της συζύγου του, βρέθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ένας 38χρονος Λαρισαίος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος της περιοχής του, κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

 Ο 38χρονος παραπέμφθηκε χθες ενώπιον της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» διέταξε περαιτέρω προκαταρκτική έρευνα προκειμένου η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. να ανακτήσει δεδομένα από το κινητό του 38χρονου το οποίο, έσπασε πάνω στον θυμό της, η σύζυγός του.
Είχε βάλει το κινητό στο μπάνιο να βιντεοσκοπεί

Ο 38χρονος σε μια «κίνηση απελπισίας» και προκειμένου «να μην χάσει τη σύζυγό του» όπως σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε αιτιολογώντας τη στάση του – θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενος για προσβολή του ατομικού απορρήτου και της επικοινωνίας όπως προβλέπεται στον Ποινικό Κώδικα, παράβαση που τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.

Μόλις το αντιλήφθηκε έσπασε το κινητό

Ο 38χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, με αφορμή προσωπικές και οικογενειακές διαφορές, αγνοώντας τις συνέπειες του νόμου έκρινε σκόπιμο λίγο πριν το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου να τοποθετήσει το κινητό του τηλέφωνο στο μπάνιο του σπιτιού, κρύβοντάς το στο καλάθι με τα ρούχα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτό.

Καταγράφοντας έτσι «ιδιωτικές στιγμές μελών της οικογενείας του, εν αγνοία τους» όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. με τη σύζυγο αντιλαμβανόμενη την πράξη του συζύγους της, να καταστρέφει το τηλέφωνο. Η τηλεφωνική συσκευή η οποία κατέστη μη λειτουργική από τη φθορά που της προκάλεσε η σύζυγος κατασχέθηκε ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση για να ανακτηθούν δεδομένα.

Αφού η καταγγέλλουσα φέρεται να ανέφερε πως το κινητό τοποθετήθηκε στο μπάνιο και είχε τεθεί σε λειτουργία βιντεοσκοπώντας τον χώρο, ενώ σύμφωνα με τον συλληφθέντα σύζυγο, το κινητό είχε όντως τεθεί σε λειτουργία αλλά μόνο για να ηχογραφεί, προκειμένου όπως εξηγήθηκε να διερευνηθεί η βασιμότητα των υποψιών του συζύγου.

Ο 38χρονος, μετά τη μήνυση σε βάρος του συνελήφθη το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς για να αφεθεί τελικά ελεύθερος χθες το πρωί, μετά και την απόφαση της Αντεισαγγελέως να διαταχθεί περαιτέρω προκαταρκτική έρευνα.

Sports in

Νίκησαν και έμειναν ζωντανοί οι Λέικερς (119-108)

Οι Λέικερς νίκησαν με 119-108 και γλύτωσαν την σκούπα από τους Νάγκετς, μένοντας παράλληλα ζωντανοί στη σειρά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024