Γνωστός πλαστικός χειρουργός στο κρατητήριο – Αιτία ο καβγάς με 92χρονη
Ποιος ο λόγος του καυγά;
Σαββατοκύριακο σε αστυνομικό τμήμα φέρεται να πέρασε ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας.
Αιτία, ο καβγάς που είχε με μια συγκάτοικο στην πολυκατοικία που διαμένει.
Τι ακριβώς συνέβη
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός τσακώθηκε με την 92χρονη, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία στην Κηφισιά και αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο γιατρός στα κρατητήρια και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.
Το συγκεκριμένο περιστατικό, σημειώθηκε στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία όταν άρχισαν να τσακώνονται για τα κοινόχρηστα.
Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας.
Περιπολικό μετέβη στην πολυκατοικία όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο γιατρός την χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Ο Γιάννης Λύρας κατέθεσε σε βάρος της μήνυση για εξύβριση και απειλή, ενώ και η ηλικιωμένη σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα ο 63 χρόνος να συλληφθεί. Λίγες ώρες αργότερα, όπως αναφέρει το protothema.gr που δημοσιοποίησε την είδηση, ο γιατρός κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και σε βάρος συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442