Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο κρατητήριο οδηγήθηκε νιόπαντρος Ιταλός στον Βόλο - Τι συνέβη

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε νιόπαντρος Ιταλός στον Βόλο – Τι συνέβη

Ο 30χρονος Ιταλός θα θυμάται για πάντα τον μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα.

Μια απίστευτη δικαστική περιπέτεια έζησε ένα ζευγάρι νιόπαντρων Ιταλών που αποφάσισε να κάνει μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα. Το ταξίδι με την μηχανή, τους προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή. Ολα συνέβησαν, όταν στο πέρασμά του από τον Βόλο, το ζευγάρι, έκλεισε ένα διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Ο Ιταλός πάρκαρε την μηχανή του, στο απέναντι πεζοδρόμιο. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος τον ενημέρωσε πως μπορεί να μεταφέρει την μηχανή μπροστά στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται η δική του είσοδος και κατά την μεταφορά, γρατζούνισε τον προφυλακτήρα της ιδιοκτήτριας ενός αυτοκινήτου, χωρίς να το καταλάβει, όπως μεταδίδει το gegonotanews.gr.  Μέχρι να τακτοποιήσουν με την σύζυγό του τα πράγματά τους μέσα στο διαμέρισμα, ήπιε μια μπύρα, αλλά δεν κατάλαβε πως η ιδιοκτήτρια του οχήματος είχε καλέσει την αστυνομία.

Πέρασε τη νύχτα στο τμήμα

Όταν εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκε, ζήτησε να πληρώσει την ζημιά και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, με το αλκοολόμετρο να δείχνει κάτω από το όριο, αλλά συνελήφθη αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και οδήγησης υπό την επήρεια μέθης.  Πέρασε το βράδυ του στο τμήμα και η σύζυγός του εμφανίστηκε χθες το πρωί στα δικαστήρια του Βόλου αναζητώντας συνήγορο που να μιλά ιταλικά.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κατά την ακροαματική διαδικασία μάρτυρας υπεράσπισης παρουσιάστηκε αυτόκλητα ο ιδιοκτήτης του ενοικιαζόμενου διαμερίσματος, ο οποίος εξήγησε τι συνέβη.Καθώς ο 35χρονος δεν οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του όταν προξένησε την φθορά, το δικαστήριο έκρινε πως τα αδικήματα που τον βάρυναν δεν στοιχειοθετούνται και αποφάσισε την απαλλαγή του από όλες τις κατηγορίες, δίνοντας αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο νεόνυμφων.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024