Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Ντου» ΟΠΚΕ στο σπίτι που είχε ταμπουρωθεί ο 50χρονος - Πώς έγινε η επιχείρηση

Θεσσαλονίκη: «Ντου» ΟΠΚΕ στο σπίτι που είχε ταμπουρωθεί ο 50χρονος – Πώς έγινε η επιχείρηση

Ο 50χρονος φέρεται να κυνηγούσε έναν 17χρονο για να τον μαχαιρώσει στη Θεσσαλονίκη.

Αστραπιαία επιχείρηση πραγματοποίησαν οι άνδρες των δυνάμεων ΟΠΚΕ της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι έκαναν «έφοδο» στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο είχε ταμπουρωθεί ένας 50χρόνος, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης φέρεται να κυνήγησε με μαχαίρι έναν 17χρονο και στη συνέχεια να κλείστηκε στο διαμέρισμα του με μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το voria.gr, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο άνδρας έβγαινε από το διαμέρισμα, έβριζε τους αστυνομικούς και ξαναέμπαινε μέσα. Στο σημείο βρέθηκε και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., προσπαθώντας να πείσει τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμα και να παραδοθεί.

Ο άνδρας βρισκόταν ταμπουρωμένος στο διαμέρισμα για πάνω από δύο ώρες όταν τελικά λίγο μετά τις 21:30, οι αστυνομικοί με εντολή εισαγγελέα και παρουσία πταισματοδίκη, φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό τους και αφού κλειδαράς άνοιξε την πόρτα, εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ημιώροφου και έπιασαν τον 50χρονο, τον οποίο και οδήγησαν σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να προχωρήσουν στην προσαγωγή του.

Οι αστυνομικοί μαζί με τον άνδρα κατέβασαν από το διαμέρισμα και τη γυναίκα που βρισκόταν για ώρες μαζί του και φέρεται να είναι συγγενικό του πρόσωπο.

Και ο άντρας και η γυναίκα έχουν προσαχθεί και μεταφερθεί στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Πώς ξεκίνησε το συμβάν

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Μακρυγιάννη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένας  άνδρας – κρατώντας μαχαίρι – φέρεται πως άρχισε να κυνηγάει έναν 17χρονο στη μέση του δρόμου.

Ο 17χρονος φέρεται να τράπηκε σε φυγή καθώς τρόμαξε από την απειλή του μαχαιριού, ενώ στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπίσουν τον άνδρα με αποτέλεσμα να ταμπουρωθεί στο σπίτι για αρκετές ώρες και να χρειαστεί η αστυνομική επιχείρηση.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024