Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Βυτινάρος: «Οι Έλληνες είναι οι ωραιότεροι άνδρες του κόσμου»

Μαίρη Βυτινάρος: «Οι Έλληνες είναι οι ωραιότεροι άνδρες του κόσμου»

Το μοντέλο μίλησε για το φλερτ, τους άνδρες και τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαίρη Βυτινάρος  μπορεί από μικρή να είχε διάφορες ιδέες με το τι θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον, όμως πάντα μέσα της ήξερε πώς θα κατέληγε στον κόσμο του modeling. Γεννήθηκε στην Αθήνα και εγκατέλειψε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο στα Οικονομικά, για να ασχοληθεί με το modeling και την φωτογραφία μόδας. Ήθελε να γίνει και επαγγελματίας τενίστρια, αλλά το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να περπατήσει κάποια στιγμή και εκείνη σε ένα από τα catwalks, της Victoria Secret.

Το 2012 κατόρθωσε να φτάσει μέχρι και τις φιναλίστ στον διαγωνισμό Miss Universe Australia το 2012. Η κριτική επιτροπή είχε δείξει από την αρχή την προτίμησή της σε εκείνη, στις συνεντεύξεις τα πήγε πολύ καλά και ειδικά στην τελευταία ερώτηση, έδειξε και στοιχεία της προσωπικότητάς της.

Την είχαν ρωτήσει αν θεωρεί τον εαυτό της καλύτερη και ομορφότερη από τις άλλες υποψήφιες και εκείνη διπλωματικά απάντησε πως: «Όχι δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως η ομορφότερη. Δίνω μεγάλη σημασία στην εσωτερική ομορφιά που μπορεί να φαίνεται και εξωτερικά. Στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου». Η Βυτινάρος, έφτασε ανάμεσα στις δύο φιναλίστ και για ελάχιστες ψήφους έχασε την νίκη και τερμάτισε δεύτερη. Η ατυχία της εκείνη όμως στάθηκε η πιο τυχερή της στιγμή. Είχε κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση που οι προτάσεις για διεθνείς συνεργασίες, ακολούθησαν η μία την άλλη. Δείτε και το βίντεο από την εμφάνιση στον διαγωνισμό Miss Universe της Αυστραλίας.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι στις διεθνείς πασαρέλες. Έχει κάνει εκτός από catwalk και πολύ μεγάλες συνεργασίες με οίκους εσωρούχων και μαγιό. H Μαίρη Βυτινάρος είχε αναλάβει τον ρόλο της model instructor για τα 20 μοντέλα που κατάφεραν μέσω του bootcamp να κερδίσουν μία θέση στο σπίτι του GNTM 5.

Την φλερτάρουν;

Η Μαίρη Βυτινάρος μίλησε για το φλερτ, τους άνδρες και τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό», όπου αρχικά μιλώντας για το φλερτ είπε: «Ναι είμαι ανοιχτή. Όταν πάω έξω αν κάποιος με φλερτάρει είμαι μια χαρά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Λίγο απ’ όλα. Και στο Ιnstagram σίγουρα [με φλερτάρουν]. Δεν απαντάω τόσο πολύ. Μ’ αρέσει να γνωρίζω κάποιον από κοντά, να μου δίνει ένα vibe αν μου αρέσει. Να δουλεύει είναι καλό».

Επίσης, ανέφερε: «Πιστεύω ότι οι άνδρες εδώ είναι κούκλοι. Μου αρέσουν. Πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι οι ωραιότεροι άνδρες του κόσμου».

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024