Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αλκαίος: «Είχα μανιακό θαυμαστή που έπαιρνε τα σκουπίδια μου»

Γιώργος Αλκαίος: «Είχα μανιακό θαυμαστή που έπαιρνε τα σκουπίδια μου»

«Ήθελε να έχει κάτι δικό μου»

Ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία, τον εμμονικό θαυμαστή και στη σχέση του με τον χρόνο που περνάει. Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πώς δεν έχει άγχος για το χρόνο και πώς στην εφηβεία του ξεκίνησε ψυχανάλυση.

«Τον πρώτο καιρό μπορεί από τον ενθουσιασμό μου που δεν με ήξερε κανείς, και ξαφνικά άκουγαν το «τι, τι, τι», στον δρόμο και στο ταξί, να φούσκωνα λίγο. Δεν γίνεται να μη φουσκώσεις, αλλά ψωνισμένος δεν υπήρξα ποτέ. Μανιακό θαυμαστή είχα, μέχρι και σκουπίδια μου έπαιρναν για να έχουν κάτι δικό μου. Μου το είχε πει η γειτόνισσα», ανέφερε στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο λόγος που ξεκίνησε ψυχανάλυση

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Αλκαίος είπε πως «ψυχανάλυση ξεκίνησα από την εφηβεία μου. Τις πρώτες μου συνεδρίες τις έκανα πριν από τα 18. Όχι ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα που δε μπορούσα να αντιμετωπίσω αλλά έπρεπε να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Γιατί δε μπορούσα να καταλάβω τις αντιθέσεις της ζωής. Έχω μέσα μου βαθιά την αίσθηση του αυτονόητου οπότε οτιδήποτε παράλογο, μού φαίνεται δέκα φορές πιο παράλογο».

Ο Γιώργος Αλκαίος εξομολογήθηκε ότι δεν έχει άγχος με τον χρόνο. «Δεν έχω άγχος με το χρόνο και γι’ αυτό δεν κάνω ούτε επεμβάσεις, ούτε μπότοξ, ούτε θέλησα να βάλω μαλλιά. Είμαι σαν τον Μπρους Γουίλις που τη δεκαετία του ’90 έδειξε θάρρος ή θράσος και είπε ότι ‘αφού μου φεύγουν τα μαλλιά, θα ξυρίσω το κεφάλι’» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024