Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αεροπλάνο καθυστέρησε το «ταξίδι στο χρόνο» με τους επιβάτες να χάνουν τη δεύτερη Πρωτοχρονιά

Αεροπλάνο καθυστέρησε το «ταξίδι στο χρόνο» με τους επιβάτες να χάνουν τη δεύτερη Πρωτοχρονιά

Οι επιβάτες έχασαν την ευκαρία να γιορτάσουν δύο φορές την Πρωτοχρονιά.

Ταξίδι πίσω στο χρόνο ήθελαν να κάνουν οι επιβάτες της United Airlines, καθώς ήλπιζαν να γιορτάσουν το χρόνο δύο φορές. Το ξεκίνημα τους για το 2024 ήταν ατυχές τελικά, με την πτήση να καθυστερεί χάνοντας την αντίστροφη μέτρηση.

Συγκεκριμένα η πτήση UA200 είχε αρχικά προγραμματιστεί να αναχωρήσει από το Γκουάμ στις 7:35 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου 2024 και να προσγειωθεί στη Χονολουλού της Χαβάης στις 6:50 μ.μ. της 31ης Δεκεμβρίου 2023, ταξιδεύοντας σε ζώνες ώρας για να μεταφέρει τους επιβάτες «πίσω στο χρόνο».

«Ζεις μόνο μία φορά, αλλά μπορείς να γιορτάσεις την Πρωτοχρονιά δύο φορές!» Η United Airlines είχε κάνει tweet νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα. Σε ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την πτήση UA200, έγραψε: «Το ταξίδι στο χρόνο είναι πραγματικό».

Το ταξίδι στο χρόνο για την Πρωτοχρονιά δεν είναι μια νέα πρακτική, κάθε χρόνο μερικές πτήσεις προσφέρουν στους επιβάτες την ευκαιρία να επαναλάβουν τους εορτασμούς της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με τα πληρώματα των αεροπορικών εταιρειών μερικές φορές να σηματοδοτούν την περίσταση πολλές φορές σε ένα μόνο δρομολόγιο.

Η πτήση στο UA200 δεν κατάφερε ωστόσο να εκπληρώσει την επιθυμία των επιβατών. Kαθυστέρησε και τελικά αναχώρησε από το Γκουάμ στις 1:49 μ.μ. της 1ης Ιανουαρίου και έφτασε στη Χονολουλού στις 12:34 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου, χάνοντας την αντίστροφη μέτρηση.

Τα παράπονα των επιβατών

Αρκετοί επιβάτες εξέφρασαν τα παράπονά τους στο X, πρώην Twitter, στη συνέχεια. «Υπέροχη ιδέα, κρίμα που καθυστέρησε! Υποτίθεται ότι ήμουν σε αυτή την πτήση. Το διπλό νέο έτος δεν συμβαίνει πια», έγραψε ένα άτομο κάτω από το αρχικό tweet της United Airlines.

«Έκανα κράτηση για αυτήν την πτήση ειδικά για να μπορώ να το κάνω αυτό», σχολίασε ένας άλλος χρήστης. «Έλαβα μια ειδοποίηση καθυστέρησης ότι δεν είναι προγραμματισμένο να μπούμε μέχρι την 1/1.»

Η απάντηση της αεροπορικής εταιρείας

Οι επιβάτες σε άλλες ακριβείς πτήσεις είχαν καλύτερη τύχη – για παράδειγμα, η πτήση CX872 της Cathay Pacific, η οποία αναχώρησε από το Χονγκ Κονγκ μόλις μετά τη 1 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου και έφτασε στο Σαν Φρανσίσκο στις 8:22 μ.μ. 31 Δεκεμβρίου και η πτήση NH106 της All Nippon Airways, η οποία αναχώρησε από το Τόκιο στις 12:48 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου και προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες στις 5:12 μ.μ. της 31ης.

*Πληροφορίες από CNN

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024