Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Παλάσιος και Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Χωρίς Παλάσιος και Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Με δύο απουσίες η πρώτη αποστολή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και ο Φατίχ Τερίμ, ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή.

Σε αυτή, υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες για τους Πράσινους, αφού οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Σεμπάστιαν Παλάσιος παρέμειναν εκτός λόγω τραυματισμών.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος μεταξύ άλλων για τα μεγάλα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα. Κάκωση στην ποδοκνημική υπέστη ο Μπαρτ Σένκεφελντ που έμεινε εκτός για το ματς με τον ΠΑΣ.

Αντίθετα, οι Τζούριτσιτς και Τσέριν βρίσκονται μέσα στην 23άδα του Τούρκου τεχνικού, όπως και ο νεαρός αμυντικός Έλτον Φικάι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του 2024, αύριο 3/1 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις για το πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024