Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη προπόνηση του Λημνιού με τον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα για την άμυνα (vid)

Πρώτη προπόνηση του Λημνιού με τον Παναθηναϊκό – Τα δεδομένα για την άμυνα (vid)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Με… ζόρια ο Παναθηναϊκός στο 2024. Και αν η άφιξη του Δημήτρη Λημνιού σήμερα στο Κορωπί άνοιξε τον λογαριασμό των μεταγραφών;

Οι Πράσινοι μάλλον τρέχουν και δεν φτάνουν συνειδητοποιώντας το μεγάλο λάθος τους. Ότι δεν έτρεξαν μια ώρα αρχύτερα τις εξελίξεις για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής.

Εκεί όπου πλέον και επίσημα ξέμειναν από στόπερ έπειτα από τον τραυματισμό του Σένκεφελντ.

Έχει τεθεί νοκ άουτ ο Μάγκνουσον εδώ και μήνες. Είναι τραυματίας και ο Πάλμερ Μπράουν. Είχε μείνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με δύο επιλογές στους στόπερ (Σένκεφελντ, Γεντβάι) με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να βαφτίσει κεντρικό αμυντικό και τον Αράο προκειμένου να βγει το βαρύ πρόγραμμα. Όπως φαίνεται όμως κανείς δεν πήρε στα σοβαρά το αυτονόητο; Ότι η ομάδα ήταν έναν τραυματισμό από την επιστράτευση του νεαρού Φικάι από τον Παναθηναϊκό Β΄ για να συμπληρώσει. Ότι ακριβώς συμβαίνει δηλαδή με θέα στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Φυσικά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα, με δεδομένο ότι θεωρητικά το έργο της πρώτης παρτίδας του 2024 θεωρείται εύκολο. Αυτό όμως δεν αναιρεί την διαχείριση μιας επαγγελματικής ομάδας απέναντι στην… άλφα-βήτα του ποδοσφαίρου.

Σημερινό ρεπορτάζ της ABOLA αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός και η Σταντάρ Λιέγης είναι οι δύο ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή με την διοίκηση της Βιζέλα για τον Μπρούνο Γουίλσον.

Πρόκειται για 27χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πήγε στην πορτογαλική αυτή ομάδα ως ελεύθερος από την Μπράγκα το καλοκαίρι του 2021. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές με την Βιζέλα έχοντας σκοράρει κι ένα τέρμα. Αν πρόκειται για τον εκλεκτό ή για κάποια λύση ανάγκης καθώς πλέον πρέπει δεδομένα μέσα στην εβδομάδα να αποκτηθεί ένας στόπερ; Θα το δείξει ο καιρός.

Πρόκειται πάντως για μια πολύ εύκολη περίπτωση, καθώς ο Γουίλσον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι άρα ουσιαστικά η απόκτηση του μπορεί να γίνει από τώρα με ένα μικρό οικονομικό αντίτιμο. Στην καριέρα του έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, της Τοντέλα και της Τενερίφη.

Δείτε το βίντεο με τον Λημνιό

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024