Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ταβάρες

Νέα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ταβάρες

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις επιλογές του Έντι Ταβάρες για το καλοκαίρι.

Το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το μέλλον του θηριώδη σέντερ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ισραηλινό Μέσο ONE μια από τις λύσεις του Εντι Ταβάρες, εάν δεν παραμείνει στη Ρεάλ , είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του συμβολαίου του και αυτό… ανοίγει την όρεξη σε πολλές ομάδες της Euroleague: Μία από αυτές σύμφωνα με τους Ισραηλινούς είναι ο Παναθηναϊκός.

Όπως τονίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, μπροστά στον Έντι Ταβάρες υπάρχουν τρεις επιλογές: Είτε να ανανεώσει τη Ρεάλ και να παραμείνει στην Μαδρίτη, είτε να πάει στον Παναθηναϊκό, είτε να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NBA. Μάλιστα, οι Ισραηλινοί αναφέρουν ότι ο Έντι Ταβάρες έχει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ που φτάνει μέχρι τα 7 εκατομμύρια δολάρια (μεικτά).

Αξιζει να σημειώσουμε ότι το Ταβάρες αγωνίζεται στη Ρεάλ από το 2017 και μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει δύο φορές την Euroleague, ενώ ήταν ο MVP στο Final Four του 2023.

Τα απίστευτα… bloopers από το εορταστικό βίντεο του Παναθηναϊκού AKTOR (vid)

O Παναθηναίκός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2023 με την νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Οι «Πράσινοι» έκλεισαν τον πρώτο γύρο στην 4η θέση με ρεκόρ 10-7.

Με την ψυχολογία ολόκληρου του οργανισμού στα ύψη, η ΚΑΕ Παναθηναίκός δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Χ (πρώην twitter) εορταστικού περιεχομένου.

Από τους παίκτες μέχρι τον Εργκίν Αταμάν και όλα τα μέλη του σταφ, φόρεσαν τα εορταστικά… εξαρτήματα και με πολύ ευχάριστη διάθεση συμμετείχαν στην αντίστροφη μέτρηση για το 2024.

Απολαύστε το εορταστικό βίντεο:

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024