Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί για τον Μητσοτάκη γιατί... βοηθάει στη χώνεψη

Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί για τον Μητσοτάκη γιατί… βοηθάει στη χώνεψη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι πήγε βόλτα με το ποδήλατο μετά το καθιερωμένο φαγητό της Κυριακής του Πάσχα, μαζί τη σύζυγό του

Στην Τήνο βρέθηκε τις μέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Με ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι πήγε βόλτα με το ποδήλατο μετά το καθιερωμένο φαγητό της Κυριακής του Πάσχα, μαζί τη σύζυγό του, δημοσιεύοντας σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, η βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί «βοηθάει και στη χώνεψη». Παράλληλα ο πρωθυπουργός ευχήθηκε «χρόνια πολλά» για τις ημέρες του Πάσχα.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο instagram:

Μητσοτάκης: Η προσδοκία της Ανάστασης να μας γεμίζει όλους ελπίδα

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία.

Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις Άγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς.

Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χρόνια πολλά».

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024