Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Μεγάλη η υποστήριξη του κόσμου, σημαντικό που γέμισε το γήπεδο»

Μπαρτζώκας: «Μεγάλη η υποστήριξη του κόσμου, σημαντικό που γέμισε το γήπεδο»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη επί της Αρμάνι και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του ενώ στάθηκε στη μεγάλη πίεση που έχει η ομάδα του.

«Μας έδωσε μεγάλη υποστήριξη σε ένα παιχνίδι που ήταν must-win για εμάς», ανέφερε για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο έμπειρος τεχνικός.

Με αυτή τη νίκη οι Ερυθρόλευκοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 10-8, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να μπαίνει στην 6άδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ. Από την άλλη, η Αρμάνι έπεσε στην 14η θέση με 7/11. Μια πολύ σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό στη μάχη που δίνει για την είσοδο στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Eίναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος γέμισε ακόμα μια φορά το γήπεδο. Μας έδωσε μεγάλη υποστήριξη σε ένα παιχνίδι που ήταν must-win για εμάς. Μετά την σκληρή ήττα στην Μπολόνια έχουμε βρεθεί σε αυτή την συνθήκη σε τρία συνεχόμενα ματς και ανταποκριθήκαμε και στην Λιόν και στο Βερολίνο και απόψε.

Έχουμε μεγάλη πίεση πάνω μας. Η Μιλάνο είναι μια ομάδα που έχει ικανότητα και ταλέντο και φυσικά έχει φοβερή υποστήριξη από τον πάγκο, τον Ετόρε Μεσίνα. Έβαλαν μεγάλα σουτ στο τέλος, αντί να είναι 10-12 πόντους η διαφορά έγινε ντέρμπι. Έχουμε το ταλέντο και τον χρόνο να βελτιώσουμε κάποιες συνεργασίες».

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024