Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με Δημήτρη Ιτούδη και Μπαρτσελόνα

Τι συμβαίνει με Δημήτρη Ιτούδη και Μπαρτσελόνα

Τι γράφουν στην Ισπανία για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Μπαρτσελόνα ο Δημήτρης Ιτούδης.

Οι τραγικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα σε Euroleague και ACB έχουν ανοίξει για τα καλά θέμα αλλαγής στην τεχνική ηγεσία των Μπλαουγκράνα, με τον Ρότζερ Γκριμάου να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Παρά το γεγονός ότι ο team manager της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, εξέφρασε τη στήριξη της διοίκησης στον Ρότζερ Γκριμάου, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα σε όλη την Ευρώπη που θέλουν να είναι πλέον θέμα ημερών και λίγων αποτελεσμάτων η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της καταλανικής ομάδας.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι αυτό του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Ελληνας τεχνικός ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Φενερμπαχτσέ. Όμως, σύμφωνα με Ισπανό ρεπόρτερ, δεν πρόκειται να υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στον Ελληνα τεχνικό και τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

«Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα είναι προπονητής της Μπάρτσα. Είναι ο Ρότζερ Γκριμάου. Ο σύλλογος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δουλειά του», ανέφερε ο Ισπανός ρεπόρτερ της ιστοσελίδας «Gigantes», Ζεράρ Σολέ και πρόσθεσε: «Και αν έπαιρναν την απόφαση να ψάξουν για αλλαγή, ο Έλληνας δεν θα ήταν επιλογή».

Στήριξη σε Γκριμάου

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πριν από λίγες ώρες είχε αναφέρει: «Κάνει σπουδαία δουλειά (σ.σ Γκριμάου) και δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ήδη τι σημαίνει να παίζεις για αυτόν τον σύλλογο και για αυτή τη φανέλα, που απαιτεί πολλά. Γνωρίζουμε ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα, ώστε η ομάδα να κυλά όπως στην αρχή της σεζόν. Εμπιστευόμαστε αυτόν, το πρότζεκτ και τους παίκτες που έχουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να δώσουμε μια καλύτερη εικόνα. Είναι αλήθεια ότι αυτόν τον Δεκέμβριο υπήρξαν ήττες και, λόγω της φύσης κάποιων ηττών, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Υπήρξαν συμπεριφορές εντός και εκτός γηπέδου που δεν μας αρέσουν και δεν είναι αντάξιες αυτού του συλλόγου και αυτής της φανέλας»

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024