Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι & Μέγκαν: Οι νέες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις του ζευγαριού

Χάρι & Μέγκαν: Οι νέες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις του ζευγαριού

Το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι έχει δημιουργήσει τις δικές του χριστουγεννιάτικες παραδόσεις από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν περάσει τα Χριστούγεννα στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2020, έκτοτε έχουν δημιουργήσει τις δικές τους χριστουγεννιάτικες παραδόσεις, όπως αποκαλύπτει η Mirror.

Το ζευγάρι εγκατέλειψε το Ηνωμένο Βασίλειο το 2020 και έφυγε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Montecito της Καλιφόρνια, όπου έχουν εγκατασταθεί με τα δύο παιδιά τους, τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet.

Tο ζευγάρι έχει τις δικές του χριστουγεννιάτικες παραδόσεις

Δεδομένου ότι δεν έχουν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Χριστούγεννα από το 2020, το ζευγάρι δημιούργησε τις δικές του χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που φαίνεται να τις εφαρμόζει κάθε χρόνο.

Ο Χάρι έδωσε μια εικόνα για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές τους στο εκρηκτικό του διήγημα Spare.

Prince Harry’s autobiography

Στην αυτοβιογραφία του μίλησε για την παραμονή των Χριστουγέννων με τη σύζυγό του και τον Archie, πριν από τη γέννηση της Lilibet.

«Ήταν παραμονή Χριστουγέννων. Κάναμε FaceTimed με αρκετούς φίλους, συμπεριλαμβανομένων μερικών στη Βρετανία», έγραψε. «Παρακολουθούσαμε τον Archie να τρέχει γύρω από το δέντρο. Και ανοίξαμε τα δώρα. Τηρώντας την οικογενειακή παράδοση των Ουίνδσορ».

Στη συνέχεια μίλησε για ένα από τα δώρα που ξετύλιξε όταν θυμήθηκε: «Ένα δώρο ήταν ένα μικρό χριστουγεννιάτικο στολίδι της… Βασίλισσας! Βροντοφώναξα. Τι στο…; Η Μεγκ το είχε εντοπίσει σε ένα τοπικό κατάστημα και σκέφτηκε ότι μπορεί να μου αρέσει».

Συνεχίζοντας να αναπολεί τη στιγμή, ο Χάρι περιέγραψε: «Το κράτησα στο φως. Ήταν ακριβώς το πρόσωπο της γιαγιάς. Το κρέμασα σε ένα κλαδί στο ύψος των ματιών. Με έκανε ευτυχισμένο που την είδα εκεί».

Μυστικό ταξίδι πριν από τα Χριστούγεννα

Φέτος, οι Sussexes φέρεται να πραγματοποίησαν μια ιδιωτική επίσκεψη στην Κόστα Ρίκα πριν από τα Χριστούγεννα στο πλαίσιο των παραδόσεών τους και λέγεται ότι έφτασαν στις 14 Δεκεμβρίου και έφυγαν στις 21 Δεκεμβρίου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έφθασαν στον προορισμό που αποτελεί επιλογή για πολλές διασημότητες την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Χάρι και η Μέγκαν βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές στην Κόστα Ρίκα

Εκεί το ζευγάρι – σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα – εξερεύνησαν κυρίως τον πολιτισμό της περιοχής.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έρχονται να προστεθούν σε μια μακρά λίστα διασημοτήτων που κάνουν διακοπές εκεί, όπως η σούπερ σταρ Σακίρα και ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ, οι οποίοι φέρονται να έκαναν πρόσφατες επισκέψεις στις ηλιόλουστες παραλίες.

Άλλωστε, το νησί έχει επαινεθεί τόσο για τη διασφάλιση της απόλυτης ιδιωτικότητας όσο και της εχεμύθειας που εξασφαλίζει στους επισκέπτες του.

Στολισμός δέντρων και παρακολούθηση ταινιών

Η Mέγκαν έχει μιλήσει για την αγάπη της για το στόλισμα των δέντρων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο «E! News» στην εκδήλωση του Variety ‘s Power of Women τον Νοέμβριο: «Μου αρέσει να στολίζω και να στολίζω το δέντρο με τα παιδιά μου».

Σύμφωνα με με μία άλλη πηγή, το ζευγάρι αγαπά να περνάει «πολύ χρόνο σε εξωτερικές δραστηριότητες, κάνοντας πεζοπορία με τα σκυλιά ή παίζοντας ποδόσφαιρο με τα παιδιά», καθώς «προσπαθούν να μην βασίζονται πολύ στις νταντάδες» κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Επίσης, επιδίδονται σε binge-watching TV, dinner parties και «απλά χαλαρώνουν» απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024