Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Cardi B για την πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση της στο Μαϊάμι - «Είμαι τόσο άρρωστη»

Η Cardi B για την πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση της στο Μαϊάμι – «Είμαι τόσο άρρωστη»

Η νικήτρια Grammy πραγματοποίησε μια εμφάνιση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετά την είδηση για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον σύζυγο της, Offset.

Η Cardi B μίλησε στο κοινό της για τις εσωτερικές της μάχες πίσω από τα παρασκήνια.

Η εμφάνιση της Cardi B στο διάσημο εορταστικό αφιέρωμα – με οικοδεσπότη τον Ryan Seacrest – ανακοινώθηκε μαζί με τον LL Cool J που εμφανίστηκε με τον DJ Z-Trip στη Νέα Υόρκη

Πριν από την εμφάνιση της 31χρονης νικήτριας Grammy στο Dick Clark’s Rockin’ New Year’s Eve το βράδυ της Κυριακής, η σταρ δήλωσε στο Instagram story της ότι «μάχεται» για τη ζωή της.

«Το στήθος μου άρχισε να πονά»

«Παλεύω κυριολεκτικά για τη ζωή μου αυτή τη στιγμή», δήλωσε η σταρ στους 169 εκατομμύρια followers της στο Instagram. «Είμαι τόσο άρρωστη. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη, έβγαινα με πουλόβερ, με τα δάχτυλα των ποδιών έξω, τα πάντα».

Η Cardi αστειεύτηκε επίσης ότι είναι «αλλεργική στη Φλόριντα», προσθέτοντας ότι μόλις προσγειώθηκε στο Μαϊάμι για το σόου αισθάνθηκε «λίγο βήχα».

«Το στήθος μου άρχισε να πονά», είπε στο βίντεο στο Instagram. «Αδερφέ, αγωνίζομαι εδώ και τρεις μέρες και έχω μια μεγάλη εμφάνιση αργότερα. Τεράστια εμφάνιση. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι είναι Πρωτοχρονιά, αλλά έχω αυτή την τεράστια παράσταση και παλεύω, παλεύω».

«Είμαι ελεύθερη εδώ και ένα λεπτό»

Η ράπερ του «I Like It» μοιράστηκε αργότερα ένα βίντεο με την καυτή εμφάνιση της, καθώς ο στυλίστας της ολοκλήρωσε τις τελευταίες πινελιές στα μαλλιά της. Φορώντας μεγάλα διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα ασορτί κολιέ, η μουσικός φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με κοψίματα για το σόου που πραγματοποιήθηκε στο Fontainebleau Miami Beach.

Η εμφάνιση της Cardi B στο διάσημο εορταστικό αφιέρωμα – με οικοδεσπότη τον Ryan Seacrest – ανακοινώθηκε μαζί με τον LL Cool J που εμφανίστηκε με τον DJ Z-Trip στη Νέα Υόρκη.

Μαζί με τον LL Cool J και την Cardi B, το ζωντανό πρόγραμμα περιλάμβανε εμφανίσεις του Post Malone στο Λας Βέγκας, των NewJeans στη Νότια Κορέα και της Ivy Queen στο Πουέρτο Ρίκο, καθώς και των Aqua, Doechii, Ellie Goulding, Green Day, Janelle Monáe, Loud Luxury x Two Friends με την Bebe Rexha, Ludacris, Nile Rodgers & CHIC, Paul Russell, Reneé Rapp με την Coco Jones και Thirty Seconds to Mars.

Το show έρχεται μετά την πρόσφατη είδηση ότι η Cardi και ο σύζυγος της, Offset, χώρισαν μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στις αρχές Δεκεμβρίου ότι εκείνη και ο 32χρονος Offset αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Είμαι ελεύθερη εδώ και ένα λεπτό», είπε, σύμφωνα με μια ηχογράφηση του livestream που μοιράστηκε στο X (πρώην Twitter).

*Mε πληροφορίες από People

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024