Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όμηρος στρατιώτης σκοτώθηκε έπειτα από αποτυχημένη επιχείρηση του ισραηλινού στρατού να τον απελευθερώσει

Όμηρος στρατιώτης σκοτώθηκε έπειτα από αποτυχημένη επιχείρηση του ισραηλινού στρατού να τον απελευθερώσει

Η στρατιωτική πτέρυγα της PLF υποστηρίζει ότι ο όμηρος σκοτώθηκε από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή

Η ένοπλη πτέρυγα του Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLF) ανακοίνωσε το Σάββατο ότι ένας Ισραηλινός στρατιώτης, που κρατείτο όμηρος από τη Χαμάς, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής, μετά από αποτυχημένη επιχείρηση του ισραηλινού στρατού για την απελευθέρωσή του.

Σε ηχητικό μήνυμα που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Al Araby, εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών, Αμπού Άλι Μουστάφα, δηλώνει ότι η αεροπορική επιδρομή πραγματοποιήθηκε έπειτα από αποτυχημένη προσπάθεια Ισραηλινών κομάντο για την απελευθέρωση του στρατιώτη.

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε στοιχεία για την ισραηλινή τοποθεσία όπου συνελήφθη ο στρατιώτης, ούτε για τον τόπο όπου κρατείτο στην Λωρίδα της Γάζας.

Βομβαρδισμός κοντά στο Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο στη Χαν Γιουνίς

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες υπήρξε μια μαζική αεροπορική επιδρομή στην περιοχή του Ευρωπαϊκού Νοσοκομείου στη Χαν Γιουνίς, όπου εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι μετακινούσαν τα υπάρχοντά τους και τα αυτοκίνητά τους.

Υπάρχουν αναφορές για πέντε νεκρούς. Άλλοι που περνούσαν από εκεί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο – στη συντριπτική τους πλειοψηφία γυναίκες και παιδιά.

Η πόλη Χαν Γιουνίς, η μεγαλύτερη πόλη στη νότια Γάζα, βρίσκεται υπό σφοδρό αεροπορικό βομβαρδισμό, καθώς και υπό βομβαρδισμό από άρματα μάχης και πυροβολικό, ενώ έχουν αναπτυχθεί περισσότερες δυνάμεις εισβολής.

Το άμεσο αποτέλεσμα είναι περισσότερες καταστροφές σε κατοικημένες γειτονιές και ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα και περιοχές που εκκαθαρίζονται μόνο για τα τανκς καθώς προχωρούν βαθύτερα στην πόλη.

Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι κλιμακώνει τις επιθέσεις στη νότια Γάζα (η Χαν Γιουνίς είναι η μεγαλύτερη περιφέρεια της περιοχής) και οι IDF θα προχωρήσουν «βαθύτερα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024