Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Οικογένεια εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε σπίτι - Δίπλα από τη σορό του πατέρα βρέθηκε όπλο

ΗΠΑ: Οικογένεια εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε σπίτι – Δίπλα από τη σορό του πατέρα βρέθηκε όπλο

Η οικογένεια φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα

Μια 18χρονη κοπέλα και οι γονείς της, που φέρεται να αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε την υπόθεση «τρομερή τραγωδία» και έκανε λόγο για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ενώ αποκάλυψε ότι βρέθηκε όπλο κοντά στη σορό του πατέρα. Σημείωσε πως αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο θα δείξει εάν μιλάμε πράγματι για δολοφονία-αυτοκτονία.

Είχαν να μάθουν νέα τους για ημέρες

Ο ίδιος απέφυγε να κάνει εικασίες σχετικά με το κίνητρο των δολοφονιών, παρ’ όλα αυτά, διαδικτυακά αρχεία αποκάλυψαν πως το ζευγάρι είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Οι σοροί εντοπίστηκαν από συγγενή, ο οποίος πέρασε να τους δει καθώς είχε να ακούσει νέα τους σχεδόν δύο ημέρες.

Η έπαυλη της οικογένειας

H έπαυλή τους ήταν υπό κατάσχεση και είχε πωληθεί για 3 εκατομμύρια δολάρια. Η οικογένεια την είχε αγοράσει για 4 εκατομμύρια το 2019.

Σύμφωνα με την New York Post, o πατέρας της οικογένειας διηύθυνε μία εταιρεία εκπαιδευτικών συστημάτων η οποία διαλύθηκε τον Δεκέμβριο του 2021.

Η μητέρα κατέθεσε επίσης αίτηση πτώχευσης τον Σεπτέμβριο του 2022, ωστόσο απορρίφθηκε λόγω ανεπαρκούς τεκμηρίωσης. Η ίδια, απόφοιτη του Χάρβαρντ, αναφερόταν ως ένα από τα διοικητικά μέλη του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού της Μασαχουσέτης.

Δεν εμπλέκεται τρίτος

Εν τω μεταξύ, η κόρη του ζευγαριού ήταν φοιτήτρια στο Middlebury College, μια ιδιωτική σχολή ελευθέρων τεχνών στο Βερμόντ, με ετήσιο κόστος 64.800 δολάρια, όπου σπούδαζε νευροεπιστήμες, σύμφωνα με το βιογραφικό της στο LinkedIn.

Ο εισαγγελέας ανέφερε πως δεν υπήρξαν ποτέ αναφορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σχετικά με την οικογένεια, ενώ είπε πως η γειτονιά στην οποία διέμεναν είναι «ήσυχη και ασφαλής».

Αν και η έρευνα βρίσκεται σε πολύ προκαταρκτικό στάδιο, τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή δεν υποδεικνύουν την εμπλοκή οποιουδήποτε εξωτερικού προσώπου, αλλά υποδηλώνουν ότι πρόκειται για ένα θανατηφόρο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ανέφερε το γραφείο του σε ανακοίνωσή του.

«Δεν πιστεύεται ότι υπάρχει κάποιος συνεχιζόμενος κίνδυνος για την τοπική κοινότητα σε σχέση με το περιστατικό αυτό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024