Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί πήρε τον Λημνιό ο Παναθηναϊκός...

Γιατί πήρε τον Λημνιό ο Παναθηναϊκός…

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού με τους Πράσινους να έχουν αρκετούς λόγους για να προχωρήσουν σε αυτή τη κίνηση

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι, με κάθε επισημότητα πλέον, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όπως ανακοίνωσε επίσημα η πράσινη ΠΑΕ χθες το απόγευμα.

Ο Έλληνας διεθνής με την εθνική μας ομάδα, επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 3,5 χρόνια και τον ΠΑΟΚ και αφήνει την Κολωνία, υπογράφοντας συμβόλαιο με το Τριφύλλι το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2027.

Ποιοι είναι οι λόγοι της απόκτησης του

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πράσινοι προχώρησαν γρήγορα στην πρώτη τους προσθήκη στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου καθώς ήθελαν να ενισχυθούν στην μεσοεπιθετική τους γραμμή με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Ο Λημνιός ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ γνωρίζει και τις ανάγκες που χρειάζεται μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όπως είναι και ο Παναθηναϊκός

Επίσης, στον Παναθηναϊκό είναι φανερή η προσπάθεια που γίνεται η ομάδα να ενισχυθεί με Έλληνες παίκτες, και συγκεκριμένα διεθνείς. Ο Λημνιός είναι μια τέτοια περίπτωση αφού έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στις κλήσεις της Γαλανόλευκης. Μάλιστα, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που οι Πράσινοι κινούνται για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος είναι αρχηγός της εθνικής μας ομάδας.

Τέλος, το Τριφύλλι υπολογίζει το Λημνιό  και για το μέλλον, αφού είναι μόλις 25 χρονών ενώ το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 3,5 χρόνια.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024